USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Байцим – «горе-експертам»: не дочекаєтеся!

11 Листопада 2009 17:41
Кожна людина, яка має кредит в банку, кожен бізнесмен, який використовує банківське кредитування для розвитку власного бізнесу, для створення робочих місць  сьогодні, в період фінансової кризи, розуміють як складно і не просто платити за своїми зобов’язаннями. Так само не просто сьогодні і уряду країни справлятися із зобов’язаннями перед іншими країнами, та із завданнями реального сектору економіки. І не дивлячись на це Україна системно й вчасно розраховується за газ, - каже заступник голови Волинської облдержадміністрації Василь Байцим.  
 
«Обізнані в політиці люди, а також ті, хто працює в інформаційній сфері, вже давно помітили тенденцію: з початком  кожного нового місяця з боку деяких горе-експертів, в тому рахунку і тих, зарплату яким платить держава, починають лунати негативні заяви та коментарі з апокаліптичним забарвленням. «Із розрахунками за газ проблеми, Україна не здатна, не спроможна, не розрахується й уже завтра почнуться проблеми», - таким є загальний тон цих повідомлень» - ділиться спостереженнями Байцим.
 
«Уявіть собі, що треба провести корабель, яким є наша Україна у шторм, між скелями… З цим можна порівняти фінансову кризу. І в той момент, коли більшість людей та членів команди корабля «Україна» бореться з кризою, стихіями, щоб вижити, щоб заплатити, знаходяться патріоти, які бігають і прогнозують, що не справимося, що не вдасться, що не виживемо, що не розрахуємося»,  - нарікає чиновник.
 
«Але як  тільки наступає 6 число місяця, Україна справно перераховує постачальнику кошти за газ. Усі апокаліптичні розмови враз гаснуть» - все ж тішиться Байцим.
 
«Однак, політика дезінформації  й нагнітання тривоги в суспільстві спрацьовує проти її ініціаторів. Адже порожні слова й заяви критиків системно спростовуються ефективними діями команди уряду Тимошенко» -, резюмує заступник волинського губернатора. 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
дідо Показати IP 11 Листопада 2009 17:52
Байцим, де маски?...де ліки?...чому на початок епідемії уряд не був готовий?.... чому не розповсюджували ліки через державні аптеки,який у області 37%..?....а накинулися на приватний бізнес...В минулому році уряд Тімашєнки не бачив фінансової кризи, шо привело до інфляції...цього року ,незважаючи на попередження з весни, уряд Тімашєнки не приготувався до епідемії...ГАНЬБА
alex Показати IP 11 Листопада 2009 19:42
Ефективність сьогоднішнього уряду в основному залежить від європейських траншів.
Олександр Показати IP 12 Листопада 2009 09:26
Мені дивно, що такі "популістські" висновки робить людина, яка розбирається в економіці і фінансах рівно стільки ж, скільки гінеколог у цінних паперах... Звідки така думка, запитаєте? Чув його спілкування особисто і кільки складних запитань (економічних) його завели в протиріччя із самим собою, що і сам він визнав, сказавши: "шось я не пам'ятаю, треба прочитати літературу". Прикро, що при владі не фахівці, а самозванці.
експерт - горе байциму Показати IP 12 Листопада 2009 09:54
свою ефективність антикризового менеджера ви довели на прикладі одного ківерцівського заводика, доведеного вами до банкрутства. тепер бажаєте на Ковелі поексперементувати?
Балонка :) Показати IP 12 Листопада 2009 10:20
Уряд Юлії Тимошенко був готовий до епідемії ще в квітні.Була закупка медикаментів,тест-систем,засобів індивідуального захисту,лабораторного обладнання.На ці благородні і завчасні цілі було виділено 50 млн.грн.Питання є???
Байдужий Показати IP 12 Листопада 2009 11:00
Я бачу тут зібралися фанати Кошарука. Я щось колись чув, що за Байцима якраз заводик і працював. А от минуле керівництво Ківерцівського району? Тут є сумніви, як в економіці, так і, звичайно ж, у с/г. Якби не лісівники і пилорамщики, які половину кладуть в державу, а половину у кишеню, то була б клямка тому району. А Байцим просто йде в мери Ковеля, тому так і каже. Але, якби ви його уважно слухали, себто між рядків, то навчилися би файно обдурювати Євроспільноту, тоюто писати розумні проекти, на які дають гроші. Що зараз є особливо важливо.
Куратор Показати IP 12 Листопада 2009 11:06
to дідо - та все вони знали, тільки тут не просто камені підводні, тут цілі рифи приховані. а ми, простий народ, ведемось на їхні ігри :(
Куратор Показати IP 12 Листопада 2009 11:16
to Балонка :) - питання Є! А де це все про що Ви тут згадали? Чому пов’язки шиються з марлі з держрезерву, а обладнання нам з Польщі гуманітною допомогою шлють якщо все було закуплено аж за 50 млн.грн.?
Байдужий Показати IP 12 Листопада 2009 11:21
Я бачу тут зібралися фанати Кошарука, а точно, він же здається дає гроші Перцю по Ковельськи. Якщо я не помиляюся, під час керування Байцим заводик біля Ківерець якраз ще робив. А от тодішня Ківерцівська районна влада... А у Байцима треба хоча би повчитися дьоргати гроші з Євросоюзу, тобто писати проекти, що зараз є дуже важливо. Хоча, в принципі, Кошарук тоже єдине, що вміє, то писати проекти.
Roma Показати IP 12 Листопада 2009 14:28
Гнати треба Васю і всю отару з ВОДи...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus