USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Біля гімназії № 4 у Луцьку торгуватимуть фермери?

12 Серпня 2008 10:47
Луцька влада хоче впровадити новий експеримент – дозволити суботні ярмарки волинських фермерів. Про це під час прес-конференції 12 серпня розповів градоначальник Богдан Шиба, – інформує репортер «Волинських Новин».
Як зазначив міський голова, через упорядкування стихійної торгівлі на Старому ринку обурюються на старші люди, а перекупники, які старенькими лише прикриваються. Тому Богдан Шиба висловив певність, що невдовзі лад на торговищі таки наведуть.
Тим більше, що вже розпочав роботу базар на вулиці Боженка, куди, за словами градоначальника, буде «виселено» торговців «гуманітаркою» та оптовиків. Старий ринок повинен бути продуктовим, – наголосив Богдан Шиба. Водночас він додав, що всі маршрути, що проходять вулицею Львівською, будуть продовжені виконкомом до ринку на вулиці Боженка. «Таким чином транспортне питання буде вирішене», – резюмував керманич мерії.
Як зазначив міський голова, є задумка започаткувати своєрідні «суботники» для волинських фермерів, аби вони мали можливість продавати власну продукцію лучанам не за завищеною ціною. Для цього на вулиці Глушець (орієнтовно на площі навпроти гімназії № 4) започаткують ярмарки по суботах. Перший ярмарок, зазначив міський голова, відбудеться вже найближчої суботи, 16 серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Vlas0вець Показати IP 12 Серпня 2008 11:45
черговий дИбільний заголовок...
Петрович Показати IP 12 Серпня 2008 12:45
Мені така ідея подобається. Головне не перетворити сквер напроти школи в базар-2. А гарний ярмарок - навіть доречно.
Дядечко Показати IP 12 Серпня 2008 12:46
Хороша думка. Аби тільки не перетворити центр міста в свинарник.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus