USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Бюджет Луцька - мільярд, але бюджетникам грошей забракне

30 Січня 2014 17:46
Бюджет Луцька на 2014-й рік буде більше мільярда гривень. Втім, згідно з проектом, на оплату праці бюджетників не вистачатиме кілька мільйонів гривень.

Про проект бюджету Луцька на цей рік інформувала начальник управління фінансів та бюджету Лілія Єлова сьогодні, 30 січня, під час засідання виконкому.
«Цього року очікується ріст доходів на 11.4%. Основний наповнювач бюджету Луцька, а це 80% - податок на дохід фізичних осіб. Ріст бюджету прогнозується за рахунок збільшення мінімальної і середньої зарплат», - розповіла Лілія Єлова.

Згідно з проектом бюджету Луцька на 2014-й рік, із міської казни планують спрямувати приблизно 300 мільйонів гривень на сферу освіти, трохи більше, а це 330 мільйонів гривень, витратять на соціальну сферу. Охороні здоров’я виділять близько 282 мільйонів гривень. Культура пастиме задніх - 27 мільйонів гривень.

Подбають і про тварин у Луцькому зоопарку: на реконструкцію якого передбачено 800 тисяч гривень на умовах співфінансування з європеським проектом.
На закупівлю нових тролейбусів передбачили 1,67 мільйона гривень.

Цього року у Луцьку займуться будівництвом інженерних мереж у мікрорайоні Вересневе й на Малоомелянівському масиві, на що передбачено 275 тисяч гривень.
Однак у мільярдному бюджеті Луцька забракло 20 мільйонів гривень на зарплати бюджетникам.

Луцький міський голова Микола Романюк повідомив, що бюджет на цей рік будуть приймати 7-го лютого під час сесії міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
L Показати IP 30 Січня 2014 22:07
Менше тирити треба, то вистачить всій громаді Луцька! Скоротіть трохи держслужбовців з іхніми доплатами(скажімо, який збільшений обсяг роботи може бути при нормованому робочому часі? Які шкідливі умови праці та ін.)
небайдужий Показати IP 23 Грудня 2017 21:30
закрийте нікому непотрібних пару бібліотек,яких у Луцьку до двадцяти в які ніхто не ходить, де сидить сотнями бібліотекарів в яких висока зарплата,як у шахтарів і атовців.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus