USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Коли затвердять бюджет Луцька

22 Січня 2014 13:42
Розробники міського бюджету чекають на рішення обласної ради.

Згідно із законодавством, місцеві бюджети повинні бути прийняті не пізніше як за два тижні після прийняття державного бюджету. Про це повідомила начальник управління фінансів та бюджету міської ради Лілія Єлова під час засідання постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів міськради.

«Державний бюджет, оприлюднений 21 січня, протягом 2 тижнів має бути наш. Кінцевий термін - 3 лютого. Нас частково стримує обласний бюджет, адже потрібно в наш проект включити всі субвенції, які йдуть через обласний бюджет», - зазначила Лілія Єлова.

Нагадаємо, поки що місто працює з 1/12 бюджету минулого року. Як повідомила Лілія Єлова, кілька років тому місто також приймало бюджет у січні. А років з 15 тому головний фінансовий документ приймали і у травні.

Утім, начальник управління фінансів міськради зазначила, що міський бюджет подадуть на розгляд депутатів навіть у разі, якщо обласний бюджет не буде прийнятий. Субвенції з обласного бюджету внесуть згодом як зміни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus