USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

«Богдан» призупинив будівництво заводу в Росії

14 Листопада 2008 21:20
Корпорація «Богдан» призупинила на рік інвестиційний проект у Нижегородській області зі збирання легкових автомобілів Chevrolet Lanos. Про це 14 листопада інформують «Волинські Новини».За повідомленням Автоновин на РБК, у прес-службі корпорації розповіли, що «Богдан» тимчасово призупинив усі інвестиційні програми терміном на один рік через світову економічну кризу. «Однак, якщо наслідки кризової ситуації не будуть такими серйозними, як очікується, ми розморозимо проекти раніше», – підкреслив представник прес-служби.

Довідково:
Луцький автозавод входить до корпорації «Богдан», яка є співзасновницею корпорації «Укрпромінвест». Віце-президентом корпорації «Богдан» є депутат Волинської облради від «Нашої України» Володимир Гунчик.У жовтні ЛуАЗ, який входить до корпорації «Богдан», скоротив виробництво автомобілів порівняно із вереснем на 18,77%. Тобто кількість виготовлених автівок скоротилася на 1,7 тисячі – до 7,3 тисячі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus