USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Борг за оренду в центрі Луцька привів фірму до суду

2 Липня 2014 16:51
Прокуратура вимагає сплатити майже 200 тисяч гривень заборгованості за оренду майна громади в бюджет області. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Прокуратура Волині звернулася до суду в інтересах держави та територіальної громади області в особі Волинської обласної ради та комунального підприємства «Інформаційно-аналітичний центр «Волиньенергософт» з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю Фірма «НПП Каскад», аби примусити товариство сплатити майже 195 тисяч гривень заборгованості в обласний бюджет.

Ще у вересні 2012 року «НПП Каскад» орендувало у Волинської обласної ради майно, яке перебуває на балансі комунального підприємства, - нежитлові приміщення в будівлі на вулиці Винниченка, 67 у Луцьку.

Відтоді орендну плату підприємство платило несвоєчасно та не в повному обсязі, за комунальні послуги також не сплачувало, відтак у нього виникла заборгованість перед обласним бюджетом у сумі майже 195 тисяч гривень, яку, попри вручені претензії з вимогою сплатити борг, «НПП «Каскад» так і не погасило.

На захист інтересів громади стала прокуратура. Тепер – слово за господарським судом області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus