USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Бюджет Луцького району перевиконано на більш ніж 2 мільйони

11 Липня 2008 17:20
Основним джерелом надходжень до бюджету Луцького району стали податки з доходів фізичних осіб. Про це доповіла начальник фінансового управління Луцької райдержадміністрації Лариса Бусель, інформуючи про стан виконання районного бюджету та перспективи на друге півріччя під час засідання 11 липня постійної комісії Луцької районної ради з питань депутатської етики, дотримання прав людини, законності та боротьби із злочинністю, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Так, за перше півріччя бюджет Луцького району перевиконано на 2 мільйони 228 тисяч гривень. Основним джерелом надходжень стали податки з доходів фізичних осіб – 2 мільйони 45 тисяч гривень. За словами пані Бусель, у районі відсутня заборгованість по заробітній платі. Попри це, у низці сільських рад через проблеми українського законодавства, зокрема щодо питання оренди землі, дохідна частина виконується лише десь на третину. Особливо гостро ця проблема стоїть у селах, віддалених від Луцька.
 
Перспективи на друге півріччя, на думку Лариси Бусель, є невтішними. Так, згідно з пропонованими урядом змінами до держбюджету, першочергові платежі, а серед них плата за комунальні послуги, лягають на плечі місцевих бюджетів. І це створюватиме низку додаткових проблем.
 
Серед пропонованих видатків – проведення обласного фестивалю у Боратині, ремонт адміністративного будинку РДА після пожежі, закупівля пожежних машин, шкільного автобуса та інші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus