USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Через українську негоду до Європи не потрапляє нафта

14 Жовтня 2009 16:29

Перекачування нафти до Європи по магістральному нафтопроводу «Дружба» зупинена у зв\'язку з аварійним відключеннями електроенергії. Про це 14 жовтня інформують «Волинські новини».
За даними прес-центру головного управління МНС у Львівській області, о 4.15 вранці в середу сталася зупинка нафтоперекачувальної станції «Броди». Внаслідок цього зупинено перекачування нафти у напрямку Броди – Карпати – держкордон, – повідомляє Економічна правда.
Крім того, через відсутність електроенергії зупинено роботу нафтоперекачувальної станції «Карпати» в селі Козьова (Сколівський район Львівської області). Як повідомлялося, 1152 населених пункти в 12 областях України залишилися без електроенергії в другій половині вівторка та в ніч на середу через негоду.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus