USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Чи знайдуть у міськраді три мільйони гривень для собак?

20 Березня 2014 14:34
3 мільйони гривень планують виділити у міськраді на будівництво нового приміщення притулку для бездомних собак та на його огорожу.

Про це розповів у власному звіті про роботу за минулий рік перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук

Як звітує посадовець, за останній рік суттєво покращилась ситуація з регулювання чисельності безпритульних тварин у місті. На думку Святослава Кравчука, цьому сприяє комунальне підприємство «Ласка», до повноважень якого входить організація притулку для бездомних тварин та регулювання їх чисельності з метою створення безпечних та комфортних умов проживання громадян міста.

Таким чином, протягом минулого року підприємству з міського бюджету «презентували» 380 тисяч гривень. На ці кошти обладнали відділення тимчасового притулку для тварин та встановили додаткові вольєри, а також закупили інвентар та медичні матеріали.

Зі слів віце-мера, на сьогодні у притулку підприємства перебуває майже півтисячі тварин. Також в установі розпочали роботу щодо створення реєстру домашніх тварин. Крім цього, у звіті йдеться про реалізацію проекту «S.O.S.- безпечне співіснування людей та безпритульних тварин на польсько-українському прикордонні».

Цьогоріч уже завершили розробку проектно-кошторисної документації на будівництво нового приміщення притулку та огорожі території підприємства. Як повідомляє Святослав Кравчук, загальна кошторисна вартість проекту становить не мало і не багато - 3 мільйони гривень.

«За рахунок «екологічних» коштів, залучених з бюджету, ми плануємо, нарешті, довести до ладу КП «Ласка», зокрема провести світло», - додав він під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва 18 березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанин Показати IP 20 Березня 2014 15:01
Щоб позбутися тих зграй собачні в місті в першу чергу необхідно каструвати усіх сучок.
Джулія Показати IP 20 Березня 2014 15:10
ВИ ПРИ СВОЄМУ РОЗУМІ??? ПУТІН НА ПОРОЗІ! АРМІЮ ПІДТРИМУВАТИ ТРЕБА!
О+О Показати IP 20 Березня 2014 15:18
Дуже вчасно... Напевно сама глобальна проблема наразі. А можна таких заступників попросити звільнити місце, якщо при такій ситуації в країні, вони думають, що вкладення бюджетних коштів у "таку вагому справу" є доречним.
Оля Показати IP 20 Березня 2014 15:28
А куди поділи гнантові мільйони?
Бармалєй Показати IP 20 Березня 2014 15:46
Мадам Новарчук треба гнати сраною мітлою.
Володимир Показати IP 20 Березня 2014 15:56
Гроші державного бюджету та місцевих треба негайно для викуплення квартир біженцям з Криму
my_gift Показати IP 21 Березня 2014 10:35
Треба корейців до Луцька запросити. Проблема з бродячими псами вирішиться дюже швидко :-))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus