USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Депутат розповів, як екс-заступники мера наживались на Луцьку

26 Липня 2017 11:30
Депутат Євгеній Ткачук розповів, що свого часу екс-заступники міського голови незаконно наживались на бюджеті міста та комунальному майні і в нього є відповідні докази, які він готовий надати правоохоронцям.

Про це стало відомо під час сесії Луцької міської ради 26 липня.

Депутат розповів як свого часу Тарас Яковлев за сприяння екс-секретаря Луцької міської ради Святослава Зелінського через схему невід’ємних покращень і підставних аукціонів фактично за безцінь продавав комунальне майно, ціна якого була в рази вищою. Деталі оборудок – в журналістському розслідуванні.

Євгеній Ткачук каже, що в нього є всі докази розкрадань Яковлева і він готовий надати їх правоохоронцям.

«З соплями по пояс Яковлев прийшов до Миколи Романюка і сказав, що я хочу його посадити», - пригадав Ткачук.

Також зазначив, що за дуже довгий час в міській раді Яковлев так і не спромігся привести в порядок район – сусіди Яковлева, зі слів Ткачука, збирають підписи з проханням покласти бруківку в дворі.

«Що стосується Сергія Григоренка, то він міг би стати автором книги «Як обдирати підприємців і бюджет міста», – зазначив пан Ткачук та зазначив, що більше 10 років Григоренко працює в міській раді і за цей час зумів придбати квартиру та кожні 2-3 роки міняє автомобілі.

«Хай розповість, за які гроші він це купив. Якщо доведе і все в декларації зійдеться – я вибачусь перед ним», – каже пан Ткачук.

До слова, нині пан Григоренко фігурує в слідстві. Відповідно до версії слідства, Сергій Григоренко завдяки впливу на голову тендерного комітету добився перемоги санаторію, який очолює його колишня колега по партії – депутат облради Валентина Касарда.

Що стосується екс-заступника Юрія Моклиці, то його призначення було, зі слів Ткачука, виключно політичною домовленістю.

«Про Моклицю сказати нічого поганого не можу – Ігор Лапін дуже просив ще одну посаду заступника, а за це обіцяв кошти з бюджету на Луцьк. Це непоганий компроміс для Луцька був, я так вважаю», – резюмував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
11 Показати IP 26 Липня 2017 11:59
А взагалі яковлеву ніх*ра небуде як і всім іншим. вони тільки обдирають лучан і все . Революціонерам слава .
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 26 Липня 2017 13:53
Ну, ось. Іще одна "перемога" покійного міського голови Луцька - почесного громадянина В.РОМАНЮКА! Ви думаєте, його заступники все робили без нього? Свята наївність. Знаєте, луцькі міські депутати сміливо можуть вносити до порядку денного сесій питання, щодо присвоєння почесного громадянина Луцька ВІКТОРУ ЯНУКОВИЧУ. Пройде на "УРА"! Бажаю успіху. Скрізь зрада, як завжди в Україні. Це так звично, і у дусі минулих окупаційних століть. Вітаю із поверненням колишнього, постмайданного злодійського режиму Лучани! То кого Ви, там обирали у міську раду? Ха! :)))
скептик Показати IP 26 Липня 2017 19:11
заступники - казнокради, а покійний мер - білий і пухнастий. навіть не цікаво ........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus