USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Депутатам не скасували доплати

3 Січня 2015 08:59
В проголосованому бюджеті на 2015 рік відсутня норма, яка передбачала нарахування зарплати народним депутатам і членам Кабінету міністрів в розмірі посадового окладу, - повідомляє "Українська Правда".

Про це свідчить текст закону про державний бюджет на 2015 рік, який 31 грудня 2014 року опублікували в газеті "Голос України".

З остаточного тексту закону також виключили норми про введення максимального місячного розміру заробітної плати працівників держорганів та суддівської винагороди у 15 мінімальних заробітних плат.

І разом з тим скасовали норму про нарахування зарплати народним депутатам і членам Кабміну тільки в розмірі посадового окладу.

Нагадаємо, у початковому законопроекті, внесеному урядом на розгляд Верховної Ради 22 грудня, відповідні норми були.

Як відомо, у ніч на 29 грудня Верховна Рада ухвалила державний бюджет на 2015 рік. За відповідне рішення проголосувало 233 депутати.

Парламентарі голосували за проект бюджету без основних показників і внесених змін. Частина депутатів заявили, що не бажають голосувати за документ, який не бачили, та звинуватили уряд у шантажуванні.

31 грудня 2014 року президент Петро Порошенко підписав закон про держбюджет на 2015 рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
волиняка Показати IP 3 Січня 2015 09:19
треба з народом загравати по іншому! чому собі зарплати підвищили,а всім познімали!!! все заборонити,дурдом! на х... робити стільки вихідних!!!
Штефан, Луцьк до волиняка Показати IP 3 Січня 2015 11:44
Панове!Народні депутати виконють дуже відповідальну і важливу законотворчу роботу для того, щоб нам усім жилося у майбутньому добре та заможно! Вважаю, що за це народні обранці у ВР повинні отримувати гідну їх високого державного статусу-заробітню платню!
ВОНО до Штефан, Луцьк Показати IP 3 Січня 2015 15:38
саме так, але натурою в розмірі 9 грамм свинцю в депутатську довбешку
Анонім до Штефан, Луцьк Показати IP 3 Січня 2015 17:28
Серйозно а чогож цы покращувачы коли ще не були быля корита віжали як свині, що зарплата ДЕПУТАТА НАДТО ВЕЛИКА??? а зараз будуть всі розповідати що свої гроші будуть віддавати на благочиність.. на багочиність собі....
панас Показати IP 3 Січня 2015 09:22
правильно! немає що дивитись! позор!
Ніка Показати IP 3 Січня 2015 09:32
Яценюк придумав. а Порошенко підписав, то хай з власної кишені й оплачують ті доплати, а не з кишені народу!
патріот Показати IP 3 Січня 2015 09:36
Наобирали Гузе-Лапіних?:) Так вони про громади будуть дбати? Чого там не горлопанять і хороводи не водять? Там їх швидко заткнуть! Що за люди, коли вже розуму наберуться вкидаючи бюлетень???:(
Задумайтесь Показати IP 3 Січня 2015 09:39
Що вони творять ті Яценюкі Порошенки Турчинови? Вони вже більше знущаються з народу,за Януковичів.Собі гребуть по кишенях,а люди щоб затягнули паски от непотріб вибрали.
думка до Задумайтесь Показати IP 3 Січня 2015 09:53
А попереджали... Взяти хоча б місцевий рівень - ніхто не знав що з себе ті Гузі з Лапіними представляють?:))) Бачили очі...
Волинянин Показати IP 3 Січня 2015 09:51
Розвели в т.ч і волинських младо "інтелектуальних" депутатів по повній за чечетовим-розвели,як котят.Оцініть,волиняни ,красоту ігри.
не пацик Показати IP 3 Січня 2015 09:51
ага вже себе обділити ? а як там з недоторканістью обіцяли зняти зразу як зберуться ? Збиралися а незняли а як прийшлось голосувати за бюджет то і голосів немае -виходить що нема і коаліціі а дальше продовжуються торги з опозиціюе : -ви нам голоси ми вам посади (мента- прокурора- сбушника- митаря- комітети- голову адміністраціі це вже все видно -нічого немінеться : корито ще трохи заповнене але біля нього новістарі свині чавкають
гнів народу Показати IP 3 Січня 2015 09:55
Ага! Просиділи ніч у ВР, пробухали, бюджет ганебний прийняли - давайте доплачуйте нам за "понаднормову роботу"!:)))
До задумайтесь Показати IP 3 Січня 2015 09:59
До Небесноі сотні вони також руку приклали,щоб прийти до влади провести своіх синків,родичів,якби було по іншому то розлідування давно закінчилось і винні були притягнуті до відповідальності.
Дончанин Показати IP 3 Січня 2015 11:18
коментар було видалено
аяяй до Дончанин Показати IP 3 Січня 2015 11:27
Не останови ваших наемников там,они были бы уже тут,и война шла бы по всей территории Украины.И не говорите,что ограничились бы одним ДНР или ЛНР.
Дончанин до аяяй Показати IP 3 Січня 2015 11:35
коментар було видалено
Анонім Показати IP 3 Січня 2015 12:03
тількі дурень рубає сучок на якому сидить
привид Показати IP 3 Січня 2015 12:53
новорічні нологи під ялинку отримали,а що буде далі -Ж..а!!!!
Украінець Показати IP 3 Січня 2015 14:49
Дорогі Украінці! Відсвяткуєте Різдво,присядьте і подумайте,як працює Рошен в Росіі,як купляється електроенергія, газ, вугілля на окупованих територіях,як іх діти сидять в теплих кабінетах і Верховній раді,а повинні затягнути паски,сидіти в холодних окопах ми з вами і всім на нас чхати ті гроші що виділені на АТО також дерибанять. А правдива Юля гуляє весілля.І за що БОРОЛИСЬ і гинули.
Анонім до Украінець Показати IP 3 Січня 2015 15:27
Всім все й так зрозуміло. Знаєш, є така хвороба pediculus. Ніби й не страшна, як рак, але вивести за один раз ну ніяк не вийде. Наберись терпіння.
ВОНО до Украінець Показати IP 3 Січня 2015 15:40
боролись і гинули саме за те шо маємо! а те що не розуміли шо з того вийде то ваш діагноз
українка до Украінець Показати IP 3 Січня 2015 17:48
Щоб всі розуміли - гроші виділені на військові справи, АТО чи як хочте це назвіть, легше встого зпи...и(вкрасти) і щоб ніхто не здогадався, а лялякати багато про патриотизм будуть, але звіту про минулі виділені з бюджету 8 з гаком млрд. ви не чули? :) От так вони і в цей раз зроБлять, тільки тут вже сума більша, а волонтери і простий люд допомагайте і далі... тьху блін! І чогось після такої брехні від влади ніхто Майдани не збирає... Сумно що людей як мали за... так і мають!:(
влад Показати IP 3 Січня 2015 16:26
Не майдан винуватий.Все сплановано з момента обрання Януковича президентом.По сценарію,розробленному в Кремлі,почалася провокація народу Украіни на протести:Харьківскі угоди,ув"язнення і ганебний судовий процес над Ю.Тимошенко ,відкрите пограбування Украіни бандою ПР і т.п.І як апофеоз-цинічний відказ від ЄС і прийняття низки грудневих антидемократичних законів.Ну а потім все по плану.
Анна Показати IP 3 Січня 2015 18:06
А де зараз майдан? коли в країні повний бардак! Навіть при довбню Януковичу такого не було! Політики бачили народ своєї країни де курка яйце. Вони знову діють по принципу наповним бюджет з карманів людей! Подивитись ТБ я взагалі думаю навіщо нам бюджет. утримувати Верховну Раду? Лікуємось за свої гроші, на лікування важко-хворих дітей, людей скидаємось, на АТО збирали всією країною, в школа, садочках платим, безкоштовного в нас нічого не має. Питання на що нам БЮДЖЕТ! ОТ і ДЕ ЗАРАЗ МАЙДАН???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus