USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Депутати Волиньради висловлять позицію щодо підвищення тарифів

8 Серпня 2015 08:00
Звернення до центральних органів влади щодо економічно необґрунтованого підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та тарифів на енергоносії для населення та суб’єктів господарської діяльності розглядатимуть під час сесії облради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства 7 серпня.

Члени комісії підтримали звернення Вінницької обласної Ради до Президента, Прем’єр-міністра та Голови Верховної Ради щодо перегляду рішення про підвищення тарифів на енергоносії для населення та суб’єктів господарської діяльності, а також звернення Ковельської районної ради до Президента, Прем’єр-міністра та Голови Верховної Ради України щодо недопустимості економічно необґрунтованого підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.



Як зауважив заступник голови комісії Василь Васковець, відповідь на звернення Ковельської районної ради вже надійшла, проте у документі немає конкретної відповіді на зауваження до діяльності НКРЕКП.

Депутати погодилися, що підвищення цін на енергоносії для населення та значене підвищення тарифів за житлово-комунальні послуги було необґрунтованим, та вирішили підтримати звернення.

Нагадаємо, у Луцьку підвищення тарифів визнали необґрунтованим. Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, звернутися до центральних органів влади щодо економічно необґрунтованого підвищення вартості енергоносіїв вирішили члени тимчасової контрольної комісії міськради.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus