USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині збільшили ліміти збору ягід

14 Березня 2014 18:37
Волинські депутати поза чергою розглянули питання заготівлі лісопродукції у весняно-літній сезон.

Рішення Про погодження лімітів місцевого використання лісових ресурсів при заготівлі другорядних лісових матеріалів та здійснення побічних лісових користувань в 2014 році депутати прийняли під час другого пленарного засідання 24 позачергової сесії обласної ради.

Проект рішення внесли до порядку денного поза чергою в розділ Різне.

Депутати відзначили, якщо б вирішили дотриматися всіх процедур, то за це питання довелося б голосувати під час наступної сесії. На це пішов би важливий час, а обласні державні лісопідприємства мають розпочинати роботу.

«Так змінилася погода, так швидко прийшла весна, що миттєво може початися заготівля березового соку. Це є також частина роботи, яку виконують наші державні підприємства, розташовані на теренах області», - зауважив депутат Сергій Слабенко.

Крім того, в проекті рішень депутати суттєво збільшили ліміти збору певних видів ягід.

Зокрема, депутати Волиньради затвердили ліміти в 200 тонн на горобину, 500 тонн на лохину, ожину, журавлину, і до 1000 тонн на бузину чорну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus