USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Держава боргує роботодавцям Волині сотні мільйонів

26 Березня 2014 14:40
Коли ліквідують бюджетну заборгованість за виконані роботи торік, хочуть дізнатися представники організації роботодавців.

Про це йшлося під час зустрічі голови облдержадміністрації з представниками Волинського обласного об’єднання організації роботодавців, що відбулася 26 березня.

Голова організації роботодавців Ковеля, директор ТОВ «Волинь-Кальвіс» Анатолій Понікарчук запитав у голови ОДА про перспективу погашення бюджетної заборгованості за виконані роботи. З його слів, підприємство, яке він очолює, виконало робіт на суму понад 2 мільйони гривень у 4 кварталі торік. Загалом, сума заборгованості роботодавцям Волині за виконані роботи вимірюється сотнями мільйонів гривень.

Григорій Пустовіт відповів, що ситуація дуже складна. Так, дуже важко наповнювався Пенсійний фонд, але голова Пенсійного фонду Волинської області Петро Філіпчук доповів 25 березня про те, що 380 мільйонів гривень виплатили пенсіонерам з 4 по 25 березня.

«Фактично, ми сьогодні оперуємо цифрами у 35 мільйонів гривень вільних коштів. Це вільні лишки, їх будуть розглядати під час сесії обласної ради. Вони будуть розподілятися за статтями саме про виконані роботи. Це та сума, на яку ми можемо розраховувати. Потреба – на порядок вища, тому сьогодні стовідсотково сказати, що ви отримаєте усі ці кошти, я не можу», - повідомив Григорій Пустовіт.

Голова правління Волинського обласного об’єднання організацій роботодавців Володимир Цибульський розповів, що минулого тижня брав участь у зустрічі з представниками місії Міжнародного валютного фонду. З його слів, передбачено направлення частини коштів, які розглядаються, як фінансова допомога Україні, на розрахунки бюджету за виконані роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus