USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дешеву пропозицію луцької фірми на ремонт дороги до Львова відхилили

25 Травня 2014 15:53
Тендер на проведення робіт з ремонту автомобільної дороги державного значення Львів-Радехів-Луцьк виграла ТДВ "Шляхове ремонтно-будівельне управління № 65", повідомляють "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель". Зауважимо, одну з найдешевших пропозицій луцької фірми відхилили у зв'язку з невідповідністю документації конкурсних торгів.

Нагадаємо, «Шляхове ремонтно-будівельне управління № 65» складається з 19 фізосіб, з них найбільшими окремими частками володіють Олег Булига, Юрій Сворень, Ігор Магера.

"Єдиним конкурентом на торгах було «Техно-Буд-Центр», де власниками є Григорій Процик та Євгенія Сива.

До кінця 2012 року частка Євгенії Сивої належала Любомиру Грегоращуку, чий син Андрій Грегоращук є депутатом Тернопільської міськради від партії ВО «Свобода». Крім того, депутат Грегоращук є зятем керівника Служби автодоріг у Рівненській області Юрія Проника, який раніше обіймав аналогічну посаду в Тернопільській області", - додає видання.

Разом із тим, зазначається, що найбільш дешеві пропозиції, які були висунуті ПрАТ «Укратоменергобуд» (2,4%) і ТОВ «Луцькавтодор-Сервіс» (0,6%) було відхилено. Причиною називають невідповідність документації конкурсних торгів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Гонять Показати IP 25 Травня 2014 16:44
І кому потрібна така влада....на розтріл таких на площі..продовжують далі деребанити
Анонім Показати IP 26 Травня 2014 00:04
Так звані тендери : це суцільна шкода державі - пошук дешевих варіантів - це порушення технологіі, заміна сучасних матеріалів на що- небудь / аби дешевше/ , відсутність гарантій на експлуатацію. Іншими словами , ми не такі багаті , щоб дозволити собі дешеві дороги, щоб через місяць- два ми знову мали що робити і так далі... Дотримання технологіі і євростандартів і як приклад - сучасна дорога від Рівного до Києва.Приблизно такі дороги хочеться бачити у нашому домі - Украіні.
НЕЛУЧАНИН до Анонім Показати IP 26 Травня 2014 09:20
давай гроші - македонці побудують

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus