USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Дороги ремонтують тільки «на папері», - депутат облради

30 Липня 2013 15:19
«Дорогами чи бездоріжжям їздитимуть волиняни?», - під час інтерактивного прес-клубу, 30 липня, волинські депутати дискутували з дорожниками, інформує ВолиньPost.

Депутат обласної ради Василь Пецентій запропонував перекривати волинські дороги на зиму, адже грошей, щоб їх почистити та посипати піском, немає.

Пецентій зазначив, що на Волині, через слизькі дороги взимку, трапляється велика кількість дорожньо-транспортних пригод зі смертельними наслідками. «Потрібно перекрити дороги, нащо щоб люди гинули?» - заявив депутат.

Також Василь Пецентій висловився: «У Ковельському районі страшні дороги, я не знаю, куди дивиться дорожнє управління? Дороги зробили, і через три-чотири дні знов їх ремонтують, гроші заробляють».

Йому заперечив заступник начальника управління інфраструктури облдержадміністрації Василь Козак. З його слів, усі гроші на ремонт доріг використовуються раціонально. «Такого бути не може. В нас не стільки багато коштів щоб використовувати їх неефективно», - заявив посадовець.

Депутат облради Микола Давидюк зазначив, що дороги перебувають у такому стані через недостатність фінансування і погану якість робіт. «Проблема в тому, що багато ремонтних робіт у нас виконують тільки «на папері», - розповів Давидюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Баннед Показати IP 30 Липня 2013 15:51
Реально: Карпенка-Карого и Варшавский мост ремонтировали - а сейчас им вообще пипец.
він до Баннед Показати IP 30 Липня 2013 17:15
О, це ще нормальні дороги!
777 Показати IP 30 Липня 2013 17:35
Луцький «Західінкомбанк» - загальноукраїнська банківська афера ціною 334 млн.грн. та 15 тис. ошуканих вкладників під прикриттям НБУ!!!!
Амєлія Показати IP 30 Липня 2013 18:04
Дороги взагалі майже не ремонтують.Подивіться на наші дороги ,який туризм .які гості , Ніхто не хоче до нас. А 90млн. треба списати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus