USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Два луцьких підприємства не віддаватимуть в бюджет частину прибутку

28 Грудня 2016 11:27
Звільнити від сплати частини чистого прибутку, що підлягає сплаті до бюджету, вирішили два комунальні підприємства - Луцький зоопарк та Луцьке підприємство електротранспорту.

Про це йшлося під час 16-ї сесії Луцької міськради 28 грудня.

Як повідомила директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова, Луцький зоопарк за рахунок власних доходів здійснює роботи з розширення. У підприємства виникає прибуток і для того, щоб краще розвиватися та потребувати менше коштів з міського бюджету підприємство просить звільнити його від сплати частини чистого прибутку.

Щодо ЛПЕ, то посадовець зазначила, що підприємство має великі борги, але кошти, які воно отримує як компенсацію за пільгові перевезення і погашення цих боргів не враховуються, як витрати підприємства, тому виникає штучний прибуток. Тож ЛПЕ просять звільнити від сплати, щоб підприємство могло швидше розраховуватися з боргами. Щодо Луцького зоопарку - то мова йде про 40 тисяч гривень, у ЛПЕ ця сума може досягти мільйона гривень.

Депутати підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus