USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Дві ОТГ Волині отримають на розвиток понад 9 млн

14 Червня 2017 11:16
Уряд затвердив розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об'єднаних територіальних громад на 2017 рік. Дві ОТГ Волині отримають на ці потреби понад 9 млн грн, пише «Район.Володимир-Волинський» з посиланням на Урядовий портал.

Розподіл субвенції між місцевими бюджетами здійснюється з урахуванням двох показників - чисельності населення об'єднаних територіальних громад та площі їх території.

366 об'єднаних територіальних громад зможуть спрямувати кошти субвенції у розвиток інфраструктури. Надання субвенції сприятиме приросту або оновленню основних фондів комунальної форми власності сільських, селищних, міських рад об'єднаних територіальних громад. Окрім того, удосконалено порядок та умови надання вказаної субвенції шляхом розширення напрямів її використання.

На Володимирщині у 2017 році субвенцію отримають дві об’єднані територіальні громади - Зимнівська та Устилузька.

Отож, Зимнівська ОТГ на розвиток інфраструктури отримає 3 млн. 579,3 тис. грн., з яких 1 млн. 193,1 тис. грн. - за рахунок коштів загального фонду, та 2 млн. 386,2 тис. грн. - за рахунок спеціального фонду держбюджету.

Устилузька ОТГ отримає 5 млн. 529,7 тис. грн на розвиток інфраструктури. З них 1млн. 843,2 тис. грн. - за рахунок коштів загального фонду та 3 млн. 686,5 тис. грн. - за рахунок спеціального фонду держбюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus