USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Експерти пояснили, чому знову дорожчає долар

25 Липня 2016 07:00
До осені 2016 року курс гривні до долара може досягнути 30 гривень.

Про це повідомляє Businessua.com

Експерти пов'язують стрибок з закупівлею газу до опалювального сезону. Також говорять і про загрозу позачергових виборів у Верховну Раду України. Курс долара проти гривні, схоже, досяг нижньої точки року і попереду тільки зростання.

«Спочатку мляве, а потім до осені — повернення, як мінімум до 27 гривень за долар. Якщо ж дострокові вибори до парламенту стануть реальністю, то «замаячить» і 30 грн/$», — зазначив фінансовий експерт, керуючий партнер компанії Capital Times Ерік Найман.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 25 Липня 2016 07:17
Так звані "експерти" розгойдують ситуацію в свою користь, як і завжди. Економіка перенасичена доларом. Об"єктивних причин для росту більше 26.00 нема. Чистої води спекуляція
Волинянин Показати IP 25 Липня 2016 09:27
Реальний курс долара має бути вдвічі нижчим. Все інше - спекуляція на страхах українців. Думка цього експерта цьому підтвердження. Він грає на страхові. Напевно не безкорисно.
Читач Показати IP 25 Липня 2016 10:14
Знову прикормлені і особисто зацікавлені псевдоексперти розгойдують ситуацію, нагнітаючи паніку і збільшуючи попит на валюту. Реальний курс долара має бути значно нижчим, ніж він є зараз. Подивіться на динаміку зміни курсу долара до гривні (http://index.minfin.com.ua/chart/). Навіть у найскладніший і найбільш невизначений початок-середина 2014 року (невизначеність владних структур, анексія Криму, ризик активного вторгнення російських військ, відсутність реального виконання гарантій Будапештського меморандуму, активна гібридна війна з Україною, початок бойових дій на сході і т.д., фактично загроза самому існуванню такої держави, як Україна) курс долара не перевищував 12-15 грн. Зростання курсу зараз - СПЕКУЛЯЦІЯ !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus