USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські фермери планують заробити на цукрових буряках

12 Березня 2014 21:02
Експерти проаналізували, що ті, хто посіють на полях цукровий буряк – зможуть вигідно заробити. Для виробиків обіцяють вигідну ціну.

Таку інформацію озвучили під час наради з питань організації весняно-польових робіт у 2014-му році сьогодні, 12-го березня.

«В області ми плануємо засіяти цукровими буряками 20 тисяч гектарів. Нам цього вистачить. На цукор буде вигідна ціна. Ті сільгосппідприємства, які раніше буряки не сіяли, цього року планують це зробити. Для прикладу, ТЗоВ «Волинь Нова» з Горохівського району хоче засіяти цукровими буряками 150 гектарів», - розповів директор департаменту агропромислового розвитку ОДА Юрій Горбенко.

Обробляти цукрові буряки зможуть на Волині, місцевих потужностей вистачить, запевняє він. Зокрема, повідомив Юрій Горбенко, ВАТ «Гнідавський цукровий завод» готується до цукроваріння, а Володимр-Волинський і Горохівський наразі не будуть працювати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
аграрій Показати IP 12 Березня 2014 21:07
Може і зароблять коли буде така ціна як зараз по 8 грн/кг, а коли буде така ціна як в прошлому році 4-4,5 то буде такий заробіток як в цьому році на кукурудзі!!! і взагалі нехай гнідавський цукровий завод віддає людський цукор а не вигадує історії щоб затягнути відгрузку, або купити на свою фірму!!!На заводі пани!близько цукрових заводів немає, що працюють то гнідава може диктувати свої вимоги!
Ще аграрій до аграрій Показати IP 13 Березня 2014 09:24
займіться краще Галькевичом та Новосадом,а то не можна вже два місяці цукор забрати. видно не хватає грошей добудувати дачу в Ялті Галькевичу. По жомові цього року получили джек пот,що не можна було свого забрати і розказують басні як погано живеться. А Новосад справді виписує цукор тим,хто здає його клієнтам і він має з цього непоганий заробіток.
Ринок Показати IP 12 Березня 2014 21:19
То є ринок, малята... За що боролись,.............:)
Фермер Показати IP 12 Березня 2014 23:18
Дуже шкода,що Горохівський цукровий завод не працюватиме.........може з новим керівництвом ще все зміниться.
Я Показати IP 13 Березня 2014 08:38
Для підняття рейтингу керівництва району, якщо воно його хоче хоча б який-небудь мати, треба щоб Горохівський цукровий завод запрацював. Теперішня влада буде тикати пальцем на попередню, а робити ніхто нічого не буде. За цим всім стоять живі люди.
Радехів Показати IP 13 Березня 2014 21:54
Терпіння хлопці! Все буде добре!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus