USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Фірма підробляла документи, щоб платити менше податків

9 Серпня 2011 13:48
Посадовці луцької фірми підроблювали документи нібито від двох підприємців-фізичних осіб про постачання деревини, аби зекономити відрахування податкових платежів до бюджету, – таким чином ТзОВ не сплатило 670 тисяч гривень податку на прибуток.
Про це повідомили в УПМ ДПА у Волинській області.
Кримінальну справу за фактом умисного ухилення від сплати податків у значних розмірах та за фактом підроблення документів у червні порушила прокуратура міста Луцька.
Її досудове розслідування здійснює слідчий відділ податкової міліції ДПА у Волинській області.
Відтак в офісі фірми, згідно з постановою суду, слідчо-оперативна група провела обшук.
Доказами у кримінальній справі тепер слугуватимуть майже 600 тисяч гривень, документи фінансово-господарської діяльності ТзОВ та електронні носії інформації, на яких зберігалися документи бухгалтерського та податкового обліку.
Окрім того, правоохоронці вилучили 7 круглих печаток різних суб’єктів господарювання.
Крім того, під час обшуку в офісі фірми вилучили аркуш паперу, на якому віддруковано банкноти Національного банку України.
Хоча робити висновки про фальшиві гроші передчасно, кажуть правоохоронці та очікують результатів експертизи.
Також податкові міліціонери встановлюють походження вилучених коштів.
Податківці припускають, що, окрім несплати податків, підприємство може бути причетне до незаконної конвертації готівки.
Триває слідство.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Спостерігач Показати IP 9 Серпня 2011 13:53
Доки ви будете копіпастити новини з інших сайтів? До того ж, прошу замітити, що стаття не має під собою грунту. Тому як, так звані спеціалісти вилучили купюри, які НАЦ Банк, продає в якості сувенірів. Смішно. :)
1 Показати IP 9 Серпня 2011 19:38
Я думав, що Волинські новини це нормальне інтернет видання... Коли ви почнете перевіряти інформацію, перед тим як її запускати? Ви допомагаєте клоунам з податкової приховати свої злочини.
Лучанин Показати IP 10 Серпня 2011 11:00
А назву фірми вкажіть, а якщо її не маєте,або не можете назвати то не пишіть різної фігні,а то сказав дід бабці.Не газета а чортівня якась. Пишете писульки на рівані першого класу і це постійно ото журналісти,писаки з полесся
Роман Показати IP 10 Серпня 2011 14:30
Та нічого дивного, податкова зараз як засіб для здійснення рейдерських атак. Не здивуюсь, якщо й тут так. Шкода, що преса їм допомагає....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus