USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Фізкультурно-спортивні товариства Волині прийматимуть в обласну власність

31 Січня 2017 14:42
Фінансувати низку фізкультурно-спортивних товариств з коштів обласного бюджету планують після того, як вони передадуть майно в обласну комунальну власність.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 31 січня.

Так, обранці громади розглянули звернення ФСТ «Колос», ФСТ «Динамо» та ФСТ «Спартак» щодо фінансової підтримки у 2017 році.

Депутат Вячеслав Рубльов зазначив, що фізкультурно-спортивні товариства готові передавати майнові комплекси в обласну комунальну власність та передати питання фінансування ФСТ обласній раді. Минулого року з обласного бюджету надавали фінансову підтримку цим товариствам, але майнові комплекси не перебували у обласній комунальній власності. Отже, фінансувати ФСТ рекомендують після передачі майнових комплексів. До прикладу, ФСТ «Спартак» повідомило, що планує утворити комунальну установу. Якщо надійде лист щодо згоди на передачу приміщення в обласну комунальну власність від керівництва товариства у Києві, облрада готова взяти ФСТ «Спартак» на фінансування.

Нагадаємо, ФСТ «Спартак» зверталося до облради з проханням прийняти свій майновий комплекс в обласну комунальну власність через недовіру до ініціатив Луцької міськради.

Заступник голови обласної організації ФСТ «Динамо» Василь Авраменко розповів, що говорив з першим заступником керівника товариства у Києві щодо передачі майна на баланс області. Йому повідомили, що потрібно підготувати регламент передачі майна, визначити, хто буде оцінювати приміщення тощо. Тож Василь Авраменко просив юридичний відділ облради розробити такий документ і спрямувати його на розгляд центральних рад ФСТ у Київ.

Члени комісії вирішили рекомендувати підтримати пропозицію щодо передачі майна в обласну власність, та за цієї умови передбачити 865 тисяч гривень, які просять профінансувати фізкультурно-спортивні товариства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus