USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Фонд держмайна звітує про кошти від продажу акцій «Волиньобленерго»

11 Січня 2014 11:12
Кошти від приватизації ПАТ "Волиньобленерго" - 462 мільйони гривень - в повному обсязі надійшли до державного бюджету України.

Про це повідомляє прес-служба Фонду державного майна.

"Фонд державного майна України та переможець конкурсу з продажу 75% акцій ПАТ "Волиньобленерго" - ТОВ "УКРІСТГАЗ" - підписали акт приймання-передачі пакета акцій товариства. Такий акт підписується з метою передачі акцій інвесторові після повної сплати ним вартості пакета, яка склалася на конкурсі", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ФДМУ продав 75% акцій ПАТ "Волиньобленерго" 24 грудня 2013 року. Ціна продажу пакета акцій цього товариства під час торгів збільшилася на 6 мільйонів гривень. При початковій ціні 456 мільйонів гривень ціна продажу становила 462 мільйони гривень.

Згідно з умовами конкурсу, на інвестора покладаються, зокрема, зобов'язання погашення заборгованості за закуплену електроенергію відповідно до договорів з ДП "Енергоринок", спрямування інвестицій на виконання інвестиційних програм, які щороку схвалюються НКРЕ, недопущення утворення заборгованості із заробітної плати та поетапне її підвищення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
висновок Показати IP 13 Січня 2014 16:30
Читай - надійшли в кишеню сімї або повернулися до покупця.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus