USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Главу поліції охорони затримали на хабарі

22 Серпня 2017 22:57
Співробітники Генеральної прокуратури спільно зі Службою безпеки України затримали начальника поліції охорони Сергія Будника.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко на своїй сторінці в Facebook повідомив, що сьогодні, 22 серпня, співробітники Генпрокуратури спільно зі Службою безпеки затримали начальника Департаменту поліції охорони, генерала поліції третього рангу Сергія Будника.

Генпрокурор зазначив, що Будника затримали при отриманні хабара в розмірі 96 тисяч гривень. З червня зловмисник встиг отримати понад 170 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Зі слів Луценка, Будника затримали за вимагання хабара в розмірі 80 тисяч гривень щомісяця за надання послуг, пов’язаних з охороною.

Як відомо, Будник нагороджений орденами «За заслуги» 2 і 3 ступеня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Нейтрал Показати IP 23 Серпня 2017 02:38
Скоро в мене закінчиться запас терпіння на такі новини.тупарилий очільник великого міністерства заявляє кожного тижня про гучні скандали з посадовцями які їх же і кормлять.Ти прийми закон про закриття всіх лотерейних і казіношних кантор,про 1000000 штрафу за хабар,про закриття всіх без винятку на один місяць в ізолятор хто б він не був.
Кіндрат Панасович Показати IP 23 Серпня 2017 11:54
То для нього не гроші. У нас слідакі з експертами і то більше беруть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus