USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Громадські організації Волині та Луцька хочуть 100 тисяч

4 Квітня 2013 17:22
100 тисяч гривень на дев’ять проектів від громадських організацій Луцька та Волинської області планує виділити Луцька міська рада.

Про це стало відомо під час засідання комісії Луцької міської ради з розгляду проектів програм, розроблених громадськими організаціями стосовно дітей молоді, жінок та сім’ї 4 квітня.

Начальник управління у справах сім’ї та молоді Луцької міськради Леонід Лаба зазначив, що громадські організації міста й області мають реальний вплив на місцеве населення.

За його словами, цьогоріч на конкурс подали 9 соціальних проектів, хоча минулого року таких пропозицій було 19. Фінансування таких проектів на 25% забезпечуватиметься від громадської організації та на 75% від бюджету міста.

«По можливості ми будемо підтримувати такі соціальні проекти, адже вони важливі у нашому місті», − додав Леонід Лаба.

Таким чином, серед проектів МГО, які на конкурентих засадах матимуть можливість втілити їх у життя, визначені наступні:
1. Всеукраїнська молодіжна спортивно-патріотична теренова гра «Звитяга-2013»;
2. «Оріяна-2013»;
3. Організація семінарів в Луцьку спільно з МГО «СРУБ» (система раціонального управління безпекою – примітка «ВН»);
4.«Відпочиваємо разом»;
5.«Забавляночка скликає друзів»;
6.Мистецький проект «Терра Арт»;
7.Табір для дітей та молоді «Кольоровий дивосвіт»;
8.«СтудМіс Волинь 2013»;
9.«Луцьк – місто наших сподівань».

Яким із організацій дістанеться можливість втілити свій проект за місцеві бюджетні кошти, стане відомо згодом.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Молодь Показати IP 4 Квітня 2013 18:08
є дві причини чому так мало проектів 1-ніхто не повідомляв про конкурс проектів всіх громадських організацій, а лише тих які потрібні відділу молоді 2 - організації які і знали про конкурс не подавали заявок, бо вже кілька років знають, як "справно виплачує" мерія ці кошти пс: судячи з тих проектів що подані то краще віддати все на дітей інвалідів і соціальні проекти...
відповідь Показати IP 4 Квітня 2013 18:32
"Яким із організацій дістанеться можливість втілити свій проект за місцеві бюджетні кошти, стане відомо згодом." Відповідь: ВИКЛЮЧНО СВОЇМ)))
Позор Показати IP 4 Квітня 2013 20:51
Стид і позор міському відділу сімї та молоді. Дувять проектів??? Їх має бути мінімум 29. Може Лабі потрібно вжити заходів щоб зробити його діяльність ефектиним у співпраці з молоддю, а це "настоящий апендикс та пережиток советского камсамола". Він ще й якісь рахунки через"Казначейство" придумав. Сміх та й годі, явно хлопець не туди вляпався, щоб кичитися 9 проектами, в той час як у місті працює 100 молодіжних організацій.
волинь Показати IP 5 Квітня 2013 07:51
треба продовжити термін прийому проектів. можливо тепер люди будуть активнішшими це ж перша офіційна інформація про конкурс проектів...
Александр Показати IP 6 Квітня 2013 14:31
Сто тысяч, конечно, небольшие деньги в сравнении с запросами из бюджета уважаемых волынских писателей. А если их поделить на 100 общественных организаций, мы существенно уменьшим месячный долг по заработной плате. Так что имеет смысл...
думка Показати IP 10 Квітня 2013 14:35
Інформація про те, хто виграв - це перша оприлюднена інформація про цей конкурс у цьому році

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus