USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гроші на АТО чи «ЕТО»: схема мільйонних заробітків руками волонтерів

19 Лютого 2015 16:47
Більшість із тих, хто просто на вулиці збирають гроші на потреби поранених чи хворих – це аферисти. І, виявляється, водії та перехожі про це знають, але гроші все одно дають. Тому без різниці на що збирають – на АТО чи «ЕТО».

Чому ж «квітнуть» афери на благочинності і як допомогти армії правильно?

Сьогодні у жеребкування нова «обгортка» і новий «дах» - стверджує журналіст програми «Гроші» Ігор Колтунов. Люди зі скриньками – вони повсюди. І це благодійність для заробляння мільйонів.

Збирачі цих коштів запевняють, що більшість зібраної суми витрачають на благі справи. Проте журналісти доводять протилежне. Наприклад, із 5 пожертвуваних Вами гривень, за призначенням використовують лише 2.

Усі подробиці журналістського розслідування у спеціальному сюжеті програми «Гроші» на ТСН.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
душман Показати IP 19 Лютого 2015 19:04
пішов на х.. троль даунецький
my_gift Показати IP 19 Лютого 2015 22:10
Даю гроші волонтерці, котру знаю особисто. Або в скриньку палатки "Самооборона Майдану" на Театральному.
рожищанин до my_gift Показати IP 19 Лютого 2015 23:05
аналогічно в скриньки наших районних та особисто вареники передаю нашим. З повагою до ВОЛОНТЕРІВ з ганьбою до товстопузих генералів.
Микола Показати IP 21 Лютого 2015 12:39
Непотрібно всіх вписувати в ці схеми, якшо програма розібралася з"фіолетовими" то вони повинні перевірити всії! а на заставці дівчинка в луцьку стоїть на вул. Лесі Українки часто її там бачу неоднаразово помагав, дзвонив батькам тих дітей на яких вона збирає і буду помагати далі! якшо ви сумніваєесь перевіряйте самі в них документи, непотрібно звинувачувати всіх!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus