USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Губернатор Волині турбується про оздоровлення дітей

20 Травня 2013 12:24
Ще 5 мільйонів гривень додатково виділили зі спеціального фонду на оздоровлення дітей. Це дозволить відпочити більшій кількості школярів.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови Волинської ОДА 20-ого травня.

За словами голови облдержадміністрації Бориса Клімчука, цього року держава виділила достатньо грошей на оздоровлення дітей у пришкільних та оздоровчих таборах. Тому управління освіти та науки, а також управління у справах сім’ї, молоді і спорту повинні активно проявляти позицію у цьому питанні.

«Грошей більше, можливості кращі. Фонд соціального страхування плюс 5 мільйонів гривень на дітей. Мені кажуть, в Луцьку можна охопити 30% дітей і організувати їм відпочинок. Ні! Уже була розмова з Романюком. Це стосується всіх районів. Йде процес ні шатко, ні валко. І змушений голова ОДА втручатися в ті речі, які б мали бути зроблені і організовані. Це завдання державне», - зазначив Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Платон Показати IP 20 Травня 2013 13:33
Як би влада добудувала в м.Камінь-Каширський у школі №2 басейн-це оздоровлення дітей практично кожен день.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus