USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Євро: бізнесмен із Луцька заробляє на жабах

18 Червня 2012 13:07
Через приїзд значної кількості уболівальників на Євро-2012 українці заробляють, як тільки можуть. Наприклад, луцький підприємець Віталій Сахно постачає столичним ресторанам жаб’ячі лапки. Але у зв’язку із Євро він підняв ціни у більш ніж три рази.
Про це повідомляє видання МААNIMO.
Бізнесмен із Луцька Віталій Сахно розповів виданню: «Футбольний чемпіонат приваблює в Україну багато іноземців. Це означає, що ми просто зобов’язані заробити на цьому туристичному потоці. Ось, приміром, уже декілька років постачаю до одного столичного ресторану жаб, точніше, жаб’ячі лапки, для приготування страв французької кухні. Зазвичай кілограм лапок коштував 80-100 гривень, і така ціна мене влаштовувала. Я продавав до 20 кілограмів щомісяця. А виручені кошти йшли на навчання доньки в інституті».
Але з наближенням Євро-2012 попит на екзотичне жаб’яче м’ясо виріс удвічі, що дозволило підприємцю підняти ціну до 230 гривень за кілограм. Більше того, на чоловіка вийшли власники ще кількох закладів харчування із проханням постачати їм жаб’ячі лапки по вищій ціні – 300 гривень за кілограм
«Звичайно, я пристав на таку вигідну пропозицію. Ну, просто гріх не заробити! Тим більше, що заготовляти жаб на Волині досить просто. Боліт і рік у нас багато, жаб там достатньо, і їх ніхто не ловить. Вельми цікаво: попит є, а конкуренції – ніякої. Так що починайте. Думаю, тісно нам на ринку не буде. Мільйонів на жабах, звичайно, не заробиш, але непогану надбавку до зарплати чи пенсії можна отримати», - додав Сахно.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Я з Луцька. Показати IP 18 Червня 2012 13:43
Молодець.......)))))))
Олександр Показати IP 18 Червня 2012 14:18
Блін... це ж скільки жаб'ячих лапок треба на кілограм? І у скільки треба цінити одну жабу, щоб кіограм їх лап коштував 100 гривень??? А я уявляю ціни ресторану на ті "лапки"!
Царєвна ЛЯГУШКА Показати IP 18 Червня 2012 14:21
.....а куди ж дивиться екологічна інспекція?! Це ж скоро бідних жабок можна тільки в 3D побачити, а послухати милозвучний спів на CD! Кабміну негайно виправити це кричаще свавілля та обкласти відповідним податком усіх жаболовів, жабоїдів та інших жабячих збоченців. Про пророблену роботу доповісти в офіційних ЗМІ.
Марина Показати IP 18 Червня 2012 14:46
Господи, вот Иван Царевич нашелся!!! А думаю, откуда столько мошкары? ЖАБЫ - они же санитары водного пространства. Сейчас такая погода, что выплод мошкары и комаров ЗАШКАЛИВАЕТ! Пусть сначала сам разводит жаб, тогда будет отплавлять!!!
сеня Показати IP 18 Червня 2012 17:22
та простих жаб ніхто не їсть, а ті шо їсти - розводять. Там лапка як стегно в невеликої курки. Розводять вас....
ждо Показати IP 18 Червня 2012 19:31
Одну Українську ЖАБУ хватить на всіх.
Анонім Показати IP 7 Квітня 2016 14:06
а де можна продати жаби? напишіть номер

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus