USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Інвестиції у волинську промисловість скоротилися більш ніж наполовину

23 Листопада 2010 16:22
У розвиток економіки та соціальної сфери області суб’єкти господарювання вклали 1,3 мільярда гривень капітальних інвестицій.
Найвагоміша частка з них – це інвестиції у капітальне будівництво, придбання машин і обладнання, повідомили у головному управлінні статистики у Волинській області.
Обсяги інвестицій порівняно з відповідним періодом минулого року скоротилися на 31%. Найбільші суми інвестували ТзОВ «Епіцентр К» та державне підприємство «Дирекція по будівництву об’єктів вугільної промисловості».
На кожного мешканця області в середньому припадає понад 1237 гривень інвестицій в основний капітал. У Луцькому районі цей показник вищий середнього більш, ніж у 5 разів.
Основним джерелом інвестицій традиційно залишаються власні кошти підприємств та організацій.
У той же час збільшилась до 28% питома вага інвестицій за рахунок коштів населення на будівництво власного житла.
У розвиток промислових видів діяльності направлено майже 32% загального обсягу інвестицій в основний капітал. Однак, порівняно з відповідним періодом минулого року, їх обсяги скоротилися на 67%.
Капіталовкладення у житлове будівництво становили 395 мільйонів гривень – третину від загального обсягу інвестицій в основний капітал, що на 82% більше, ніж у відповідному періоді минулого року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus