USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Івахів «засвітив» власну «чорну бухгалтерію»

4 Лютого 2018 09:00
Волинський нардеп-олігарх Степан Івахів випадково оприлюднив підпільну бухгалтерію, яка підтверджує, що фінансові оборудки він проводив незаконно і приховує грошові обороти від держави.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу Аверс.

Фінансові обороти Івахіва засвітлися у матеріалі "Чорна вдова" де в окремому світлі розповідалося чому вдові покійного партнера Тетяні Єремєєвій та її дітям не дісталися статки чоловіка. А це неймовірне багатство, яке у 2014 оцінювали у 133 млн доларів. Проте доступу а ні до грошей, а ні до компанії сім'я Єремеєвих немає, адже за версією партнера Ігоря Єремеєва, Степана Івахіва, бізнес покійний залишив йому через трастовий фонд.

ЧИТАТИ ЩЕ: НАМАГАЮЧИСЬ ОБЛИТИ МЕНЕ БРУДОМ, «КОНТИНІУМ» ВСТУПИВ У ЛАЙНО, – ТЕТЯНА ЄРЕМЕЄВА

Саме у замовному матеріалі "Чорна вдова" пояснювали, що насправді жінці загиблого нардепа нібито передали увесь спадок, який на думку партнерів становить лише кінну школу.

Далі у сюжеті показано безліч видаткових звітів, за якими Тетяна Єремеєва отримувала суми грошей від "щедрого" олігарха Івахіва.

Все б нічого, якби саме показані документи не були з "чорної бухгалтерії". Перевірити це можна у будь-якого економіста. Адже таких бланків просто не існує.

Детальніше у сюжеті:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Олександр Показати IP 4 Лютого 2018 10:35
Таке враження, що фінансовими оборудками займався і займається надалі тільки іванів. А скільки поімєл партнерів Єремеєв? Причому на солідні суми.
НЕ ВІДМАЖЕТЬСЯ!!! Показати IP 4 Лютого 2018 11:22
О, нарешті Івахів проколовся і настільки, що вже не відмазатися! Отакими "платіжками" він роздає зарплату в конвертах з "чорної", тобто підпільної, бухгалтерії, наліво і направо проплачує різні незаконні послуги, у тому числі і коханкам. Офіційний бюджет Континіума і особисто Івахіва - це так, фікція, маленька частинка в багатомільярдних оборотах. які приховуються від оподаткування, від держави, яка заважає йому "щедро і весело" жити..
Анонім Показати IP 4 Лютого 2018 11:23
вопріс не в фінансовому партнерстві, а в дружбі. Вопріс; як називають мужика, який обікрав дітей друга?
Словник до Анонім Показати IP 4 Лютого 2018 12:05
Відкривай будь-який словник і знаходиш конкретну відповідь: КОНЧ**ИЙ ШАХРАЙ.
Лучанин до Анонім Показати IP 4 Лютого 2018 14:03
Нічого, на пару мажорів менше буде. Нехай попрацюють на свій хліб, як нормальні люди, а то попривикали з мільйонами, в іншому світі живуть. З голоду не вмруть.
Давай додому! Показати IP 4 Лютого 2018 17:58
А по великому рахунку, цей рижий козачок з Львівщини вже добряче насмітив та піднадоїв на нашій волинській землі...
Насмітив добре! до Давай додому! Показати IP 5 Лютого 2018 09:33
"Насмітив" - не те слово. Чого тільки варте його кураторство в "Континіумі" молочкою! То так накураторствував, що на нашій Волині майже не залишилося молокозаводів, які в недалекому минулому були майже в кожному районі. Довели до банкрутства майже всі молокозаводи, більшість викупили на металобрухт. Тобто прибрали зайвих конкурентів, щоб одноосібно збирати молоко для своїх аж дубнівських сирів, що на 90% експортуються до дружньої їм Росії. Дохазайнувалися вже до того, що найавторитетніший для Волині Ковельський молокозавод на пузо поклали. Один бурштин вже на Волині залишився і пара сотня корів... Так що колючою метлою треба мести з нашої Волині таких непрошених козачків
Че Показати IP 4 Лютого 2018 21:38
Кожна розумна людина яка має гроші - веде їх облік. Як вважає правильним - так і рахує. А от отримувачі цих коштів - Єремеєва та інші, скоріше за все не задекларували перед податковою грошей. І тут можуть бути питання.
Дивись в корінь! до Че Показати IP 4 Лютого 2018 22:47
А ти бачив, що Єремеєва отримувала якісь кошти від Івахіва? Зараз рижий, перебуваючи в агонії, таких так званих видаткових з переляку чи перепою наклепає, що й на тебе поллімона зелених спише. А потій виправдовуйся...
медики Показати IP 5 Лютого 2018 09:59
ця тема вже всім надоїла. до "лампочки" їхні проблеми!
Моя хата не з краю до медики Показати IP 5 Лютого 2018 10:54
Як і медичні проблеми, так і проблеми цих шахраїх, всім не до "лампочки". Бо з таких, на жаль, проблем і складається наше життя. тому подібні проблеми треба викорінювати з нашого життя і втому числі через нашу суспільну думку та позицію. Щоб дійсно наше життя ставало менш проблемним
Василь Показати IP 5 Лютого 2018 12:55
Намутив, накрутив, то тільки людям простим це треба? чому не скеровують до СБУ Проуратори і у інші Органи, хто повинен цим займатис? Чи він всім "порозносив" гроші і всі сидять і розказують,який чесний Івахів.
Ото ПОСВИСТИМО!!! Показати IP 6 Лютого 2018 23:58
Ой хотів би я побачити, як по-шахрайськи відібране Івахівим у сімї покійного товариша буде з одного його місця вилазити і як цей рижий буде пробачення просити, стоячи на колінах під аплодисменти працівників Континіуму...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus