USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.72 9.85

Кабмін змінив систему призначення субсидій тим, хто вийшов цьогоріч на пенсію

11 Вересня 2016 11:43
При розрахунку розміру субсидії не будуть враховувати дохід за весь минулий рік, а тільки розмір щомісячної пенсії.

Кабінет міністрів ухвалив рішення, згідно з яким пенсіонерам, які перестали працювати у поточному році і не мають інших доходів, крім пенсії, при розрахунку розміру субсидії враховуватимуть не дохід за весь минулий рік, а лише розмір щомісячної пенсії.

Про це повідомила прес-служба Міністерства соціальної політики з посиланням на очільника відомства Андрія Реву, пише УНІАН.

«У людей викликало нерозуміння, чому беруться до уваги їхні доходи, які не відповідають сьогоднішньому дню. Чому при розрахунку розміру субсидії в 2016 році враховується дохід за весь 2015 рік, якого в реальності у людини сьогодні немає. Тому ухвалили соціально справедливе рішення – піти назустріч пенсіонерам у той час, коли їхні доходи знизилися порівняно з минулим роком», – цитує Реву прес-служба.

Як повідомила прес-служба, дане рішення ухвалили на засіданні уряду 8 вересня і найближчим часом воно набуде чинності. Таким чином, усім непрацюючим пенсіонерам, які звернуться за призначенням житлових субсидій з вересня цього року, субсидію призначать за новими правилами, виходячи лише з розміру щомісячної пенсії, а не сукупного доходу за весь 2015 рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus