USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Канадець вдруге за 9 років виграв у лотерею мільйон доларів

31 Липня 2017 02:18
Поталанило удруге за 9 років виграти у лотереї джекпот у більш як мільйон доларів 69-річному канадцеві Жюлю Парану.

Про це пише Укрінформ з посиланням на канадський суспільний мовник CBC News.

«Я знаю, що вірогідність виграшу дуже мала, а зробити це двічі за порівняно короткий проміжок часу – це взагалі щось неймовірне», - зазначив Паран.

Квиток ціною в 3.2 долари приніс йому виграш в онлайн-лотереї в 1 млн 222 тис. дол. Шанси, що перемога дістанеться саме йому, становили 1 із понад 23 млн.

Попередній виграш у мільйон доларів Паран здобув у 2008 році у лотереї 6-49. Тоді від мав один із 14 млн шансів на перемогу.

Зі слів щасливця, він планує продовжувати грати, а отримані гроші витратить на новий будинок та поїздку до Лас Вегаса. «Я не будуватиму палацу, але хочу помешкання у сучасному стилі», - зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus