USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Керівнику «Луцькводоканалу» оголосили підозру у розтраті 1,7 мільйона

14 Грудня 2016 18:12
Прокуратура Волинської області розслідує кримінальне провадження щодо протиправних дій службових осіб комунального підприємства «Луцькводоканал».

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що справу фактично зрушив "з мертвої точки" депутат міськради Ігор Поліщук, який публічно звернувся до правоохоронних органів під час розгляду питання "Про надання комунальному підприємству «Луцькводоканал» дозволу на відкриття кредитної лінії" наприкінці листопада.

У відповідь, міський голова Микола Романюк сказав, що заяви щодо директора «Луцькводоканалу» спрямовані проти градоначальника. Та переконував, що «хто тільки не дивився, ці документи, зараз матеріали по-новому вивчають».

Сьогодні керівнику підприємства Івану Корчуку повідомили про підозру у вчиненні службового підроблення та розтрати чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем в особливо великому розмірі (кримінальні правопорушення, передбачені ч.1 ст. 366 та ч.5 ст. 191 Кримінального кодексу України).

Установлено, що посадовець у 2014 році уклав завідомо фіктивні договори з двома суб’єктами господарювання про надання інформаційно-консультаційних послуг й у подальшому погодив звіти про виконання робіт та провів повний розрахунок за договорами на загальну суму понад 1, 7 млн грн.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЧОМУ ЛУЦЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ЗАХИЩАЄ ІВАНА КОРЧУКА?

Проте, слідством доведено, що роботи фактично проведені не були, а відтак грошові кошти керівник комунального підприємства розтратив.

Вирішується питання про відсторонення підозрюваного від посади й обрання йому запобіжного заходу. Вживаються заходи задля відшкодування завданих ним збитків.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
123 Показати IP 14 Грудня 2016 18:26
1,7 мільйона, Карл! Я плачу. Усі грантоїди волині плачуть. Вода з крану інколи як солярка, а в них майже 2 ляма на інформаційно-консультаційні!!!!! Невже прокуратура дійсно щось-таки робить??
456789 до 123 Показати IP 15 Грудня 2016 18:06
залиште вже в спокої Карла, виходьте з шкільного віку
123 Показати IP 14 Грудня 2016 19:26
Ай, маладэц!
прокурор Показати IP 14 Грудня 2016 20:17
ну і що?
Реаліст Показати IP 14 Грудня 2016 20:25
По-моєму,по цій справі вже були звернення в правоохоронні органи в жовтні 2015року.Може варто запитати в тих *правоохоронців*-чому і за ЩО? вони її не розслідували?
Анонім Показати IP 14 Грудня 2016 23:09
прийдеться поділитись
Discaveri Показати IP 15 Грудня 2016 01:03
Это для нас опять одна из передач программы "Охота и рыбалка" _ Поймали, Показали и Отпустили !!!
Слюсар Показати IP 15 Грудня 2016 06:08
Подивіться які хати побудували в Боратині начальство водоканалу,на зарплату?
водоканал Показати IP 15 Грудня 2016 09:26
романюк захищає бо шомісячна доля з водоканалу , луцьктепла і інших йде йому. Якби цього взяли за одне місце то він розказавби скільки носить романюку., а так як завжди кашляне трохи грошенят прокурору та судді і буде невинний. Тільки суд лінча.
ВВ Показати IP 15 Грудня 2016 09:41
Треба як в Китаї. *** таких уродів, і майно в державу все. А їхні близькі хай валять на вулицю
333 Показати IP 15 Грудня 2016 09:46
А може за Миколу Романюка час братись, за всіх його друзів по прихват-бізнесу
Лучанин Показати IP 15 Грудня 2016 20:01
В 2014 році Єремеєв хотів контролювати Луцькводоканал, пропихнувши на посаду економічного директора свого посіпаку Корецького Юрія Михайловича, який своїми діями доводив підприємство до банкрутства і шалених боргів перед банком континіуму " Бізбанк ". Але Єремеєву вже вистачило, нажерся. Тепер Палиця взявся за це-ж саме. Йому конче потрібно відсторонити директора і поставити на його місце свою людину яка буде контролювати грошові потоки. Ситуація повторюється. Вже єремеєвскі посіпаки свого часу керуючи Луцьктеплом накупляли в підконтрольних їм фірмах на десятки мільйонів теплолічильніків, які виявились абсолютно не працюючими. Вони собі гроші в кишеню, а платити довелось населенню! Теж саме на Луцькводоканалі робив і Корецький. І як бі не події 2014 року підприємство від нього і не позбуось би. А чому " наїзди " на директора знов відновились, тут пояснення цілком логічне. Підприємству вже надали частину кредиу на відновлення, а в наступному році має надійти ще одна частина кредиту яку Палиця хоче використати на обладнання завідомо низької якості за значно завищеними цінами купляючи його в своїх фірмах-прокладках. Більш детально про суми еврокредиту які так приваблють Ігоря Палицю ви можете прочитати на офіційній стрінці " Луцькводоканалу " http://vd.lutsk.ua

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus