USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Харків знов вимагає розібратись із волинським машинобудівним заводом

22 Травня 2013 10:19
Харківське ТзОВ «Флавія» звернулося в суд з позовом до ПАТ «Ковельсільмаш» про банкрутство останнього та затвердження реєстру вимог кредиторів.
Вчора, 21-ого травня, ця справа розглядалася в Господарському суді Волинської області, - інформує «Під прицілом».

Власне провадження про банкрутство порушили ще на початку цього року, а ухвалою суду від 22 січня визнали майнові вимоги ініціюючого кредитора, себто ТзОВ «Флавія», в розмірі 354 тисячі 449 гривень.
Відповідне оголошення про порушення провадження у справі про банкрутство ПАТ «Ковельсільмаш» опублікували в газеті, згідно чого свої кредитні вимоги пред'явили понад десяток кредиторів.
Всього боржником визнано вимоги на 56 мільйонів 643 тисячі 812 гривень.

Нагадаємо, що ПАТ «Ковельсільмаш» уже давно не може розрахуватись зі своїми боргами. Зокрема, на адресу суду надходило клопотання про зняття арешту з деякої частини майна підприємства аби забезпечити виплату заробітної плати його працівникам, а це - 400 тисяч гривень.

Тож, сьогодні суддя наголосив боржнику та розпоряднику майна, щоб перш за все була виплачена заробітна платня працівникам збанкрутілого «Ковельсільмашу».

Таким чином, суд затвердив реєстр вимог кредиторів.
Свого часу «Ковельсільмаш» був потужним машинобудівним заводом, що спеціалізувався на виробництві техніки, комплектуючих та запасних частин для сільського господарства. Заснований він ще в 1969 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus