USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Клімчук підозрює махінації у бізнесі

17 Травня 2011 11:33
Дві компанії, що були зареєстровані у кінці 2010 року в Луцьку, показали за результатами фінансово-господарської діяльності збиток у 300 та 50 мільйонів гривень, водночас не здійснюючи на території області фінансово-господарської діяльності.

Про це під час оперативної наради голови облдержадміністрації 17 травня повідомила начальник головного управління статистики у Волинській області Марія Мотиль.

«У нас почали з’являтися певні структури, які зареєстровані були на Волині в кінці року. За результатами діяльності – одна з них 300 мільйонів збитків, не маючи діяльності, зареєструвавшись на Волині з Київської області», - каже Мотиль.

Фірма за словами Мотиль має назву «Ресурс-стандарт». Інша компанія, назву якої не назвали, показала збиток у 50 мільйонів гривень.

«Мухтар идет по следу», - прокоментував Клімчук, зазначивши, що діяльність згаданих компаній повинна ретельно перевірити податкова.

«Треба провести серйозне розслідування. Хто реєстратор, як реєструвати. Тут два підприємці, два підписи ставили. Чому? Тут треба розуміти, що нічого просто не буває», - зазначив губернатор.

Мотиль каже, що загалом в області приріст у показниках показала будівельна сфера, де темпи зростання хоча і не є дуже високими, проте вже становлять 136% до минулого року.

За перший квартал 2011 року підприємства Волині показали прибутки на суму в 75 мільйонів гривень. Мотиль каже, що ця цифра є досить пристойною у порівняні з іншими областями.

Чиновниця зазначає, що дещо псують статистику компанії, які, подаючи оперативну інформацію, вказують одні цифри, а підсумовуючи остаточну - демонструють прибуток, який є значно меншим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus