USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Борис Клімчук у відставку не збирається

3 Грудня 2013 09:44
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук запросив до себе в кабінет журналістів сьогодні. Під час короткої зустрічі заявив, що поки в його планах відставки з займаної посади немає. Також розповів, що має підтримку людей серед волинян. На короткому брифінгу керівник області ще заявив, що вміє знаходити гроші для нашої області.
Нагадаємо, що перед Волинською обласною державною адміністрацією триває масовий мітинг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 50
ххх Показати IP 3 Грудня 2013 09:57
гнати треба
yyy до ххх Показати IP 3 Грудня 2013 10:12
ага і тебе полішука туди посадити чи твого майданівсьікого лідера Бондаря або Гузя ... і відразу буде все в щоколаді, і єврозарплата у всіх , і безоплатна освіта , і медицина, і молоко за шкідливість НАТУРАЛЬНЕ.
лучанка до yyy Показати IP 4 Грудня 2013 11:59
Шановний а до чого тут "полішуки", скрізь люди, а Клімчук теж родом з полісся чи ні, яка різниця
Любі свині Показати IP 3 Грудня 2013 10:01
От хрунь - як тримається за своє крісло. І про яку підтримку він говорить??? Прихильники клімчука - це як гомосєкі - вони вроді десь і є - але серед моїх знайомих і друзів жодного не має.
ТАРАС до Любі свині Показати IP 3 Грудня 2013 12:37
Ти сам гомосєк, і друзі твої напевне теж - от ви ЙОГО і не підтримуєте!
ххххх Показати IP 3 Грудня 2013 10:11
хоче вмерти на свому кріслі
Наталя Показати IP 3 Грудня 2013 10:22
То вас треба гнати! Шо він кому поганого зробив? Ви з тою революцією геть подуріли. Правильно робить, що не іде у відставку. Бо навіть якщо і піде то другого губернатора області буде назначати призидент! Тому шановні: Гузь, Шиба , Бондар, можете навіть не надіятися і не старатися, вам нічого не світить.!!!!!
ИМЕЮ МНЕНИЕ до Наталя Показати IP 3 Грудня 2013 12:18
а кто сказал что шибанутые БОНД-гузи целятся на место? они давно в пролёте.............там есть иные кандидаты
ТАРАС до ИМЕЮ МНЕНИЕ Показати IP 3 Грудня 2013 12:39
І хто ж це на сьогодні є достойнішим?
Глас народу до Наталя Показати IP 3 Грудня 2013 15:24
Своїй сім,ї і усім "угодним" він робить тільки добро.Але, нажаль, він не всесильний, щоб виконувати свої обов,язки лише за зарплату
ковель Показати IP 3 Грудня 2013 10:26
Ковельщина з Вами, Борисе Петровичу! Якби всім, хто блокує роботу влади, хоч краплю Вашого патріотизму, що виявляється в конкретній турботі про розвиток краю та благополуччя земляків, ми були б значно ближче до Європи. Історія оцінить всіх по ділам їх а не по словам...
Волинь моя до ковель Показати IP 3 Грудня 2013 11:15
Вельмишановний Борисе Петровичу! Будьте добрі, поверніться до коментатора "ковель" (Сьогодні 10:26) задом, скиньте штани та нагніться трохи. Хай чоловік НАСИТИТЬСЯ)))
пофігіст Показати IP 3 Грудня 2013 10:27
Тримайтеся, Борисе Петровичу!!! Усі ці шиби. грицюки, бондарі, банади та інші такі самі показали себе волинянам. Але ж так ще хочеться їм ще щось хапнути! А такі нинішні "політичні діячі" - гузі, хай будуть на Вашій совісті. Адже Ви сприяли їх появі своєю "політичною толерантністю". Ось зараз і майте... Використання дітей , для досягнення своїх амбіцій вище перерахованими "діячами" це є карний злочин, який повинен бути покараний відповідно до законодавства.!!! Дописувачу "любі свині" - гомосеки, це ті, що так "палко" ппруться у Європу. Адже тоді замість святих понять тата та мами ми будемо мати поняття "батько №1 та батько №2
Коля Показати IP 3 Грудня 2013 10:46
На палю його!!!!
Небайдужий до Коля Показати IP 3 Грудня 2013 15:07
Дорогі лучани!Підтримайте в акції протесту ваших дітей, бо вже на всю Україну прзвучало, що ці пікети відбуваються за участі лише неповнолітніх та пенсіонерів!Не будьте байдужі до долі дітей!Це на користь безсоромній владі, яка ще поки закривається у своїх кабінетах під охороною "тітушок", а завтра наших дітей будуть по одному відчисляти з навчальних закладів або ж натравлять на них бандюків.Невже вам тяжко підтримати молодь у мирній боротьбі за справедливу , правову державу ?!!!Влада не встоїть, коли нас буде багато!!!Невжа вам не шкода, що наші діти там мерзнуть ?!!!Виходьте на усі акції протесту, поки ще не пізно!!! (Відповісти)
Леся Показати IP 3 Грудня 2013 10:50
Не робіть цирк. Мені вас шкода, безмозгі створіння))
волинянин Показати IP 3 Грудня 2013 10:51
клімчук це чума для волині
ТАРАС до волинянин Показати IP 3 Грудня 2013 12:41
Якщо ти так так вважаєш, то ти такий волинянин. як з цбого молоток!!!
дідо Показати IP 3 Грудня 2013 10:56
Борис, дивись щоб тебе знову на колію не поклали звязаним, як у Ковелі,коли чіплявся до чужих жінок.
Небайдужа Показати IP 3 Грудня 2013 11:38
Клімчука характеризують такі авторитарні якості як хамство, замилювання, навішування лапши на вуха...на прямі запитання ніколи не чула, щоб він відповів конкретно (все вокруг ..да около). Але там де вигідно для нього , або його грошовитого оточення, то він "патріот" Волині. Я не прихильниця радикальних дій. Але побажання для влади ...прислухайтесь до людей, вирішуйте їх проблеми , а не "проблеми" олігархів з баблом. Тоді народ вам не буде кричати "на палю".
лучанка Показати IP 3 Грудня 2013 11:40
Да Шиба вже був при владі що доброго зробив?Полний развал. Бондарь був гебернатор є що згадати доброго - немає, Романюк був гебернатор є що згадати все тільки погане починаючи з разрухи на Київському майдані, а Борис Петрович трохи не правий но він господарь, а Гузь хай поважає вік губернатора так по хамски говорить, це майбутне ????
інга до лучанка Показати IP 3 Грудня 2013 12:04
згідна з вами -але дітвора з майданів, на жаль, в ті часи як ці засранці рулили, ще у ляльки гралась, іграшковими пістолетиками забавлялась і вчилась курити по шкільних задвірках. А сьогодні пороззявляли роти і підтримують лідерів-засранців. Так би протестували як на сесіях хабарі дають щоб заліки й екзамени здати. То тоді до мамки з татком - ДАЙ - бо викладач хабарник. Так є хабарники , проте ще більше ліньтюхів. Їм би лиш на парах не бути - одна проблема сесії,,,,,,
Андрій Показати IP 3 Грудня 2013 11:49
Людина яка відчуває свою правоту і якій є що сказати народу повинна не ховатися за спини владоохоронців.Я не обмовився,ці люди не охороняють наші права,вони охороняють права можновладців.Але для того,щоб вийти до людей з відкритим лицем,потрібно його мати...
НЕВДЯЧНИМ Показати IP 3 Грудня 2013 11:52
Коли Гузя загребли в каталашку, під час акцій "Україна без Кучми" Борис Петрович просив в Києві відпустити хлопця, бо ж молоде дурне, невиховане, подумає, порозумнішає і буде себе нормально вести, стане доброю людиною, здобуте хорошу освіту. А Гузь виріс і став ще більшим невдячним хамлом і демагогом. Волиняни розберуться хто є хто.
обс Показати IP 3 Грудня 2013 11:53
Клімчук-найбільша небезпека для Волині! Він зруйнував місцеве самоврядування,нагнувши всіх безхребетних депутатів в свою "рідну волинь". Такого рівня корупції як при Клімчуку на Волині ще не було! Він веде себе як справжній представник Януковича. Такого хама,бидла у спілкуванні з простими людьми ще пошукати! Прийде час відповідати!
С...лизам Клімчука до обс Показати IP 3 Грудня 2013 15:17
Волиняни вже не раз мали змогу "розібратися".Але хіба зараз не стоїть питання взагалі нашої свободи,як народу?!!!Ми саме зараз повинні згуртуватися , щоб не допустити повного"безпредєлу" з боку теперішньої влади!!!На виборах до облради більшість волинян підтримала не "регіони",а яку владу ми отримали як результат:Клімчук & Ko.
працюйте Показати IP 3 Грудня 2013 12:02
є щоденна робота, яку треба виконувати, від цього залежить добробут кожного і втому числі тисячі пенсіонерів, наших з Вами дідусів і бабусь. Страйками і блокуванням роботи інших людей, заможного життя Ви їм не додасте. нероби, подумайте про тих що поряд. вони крім свободи, і Європи їсти хочуть і лікуватися, Спрямуйте свою енергію на щось добре, а не руйнуюче. Тільки не з неробами Гузем і Бондарем. Що в своєму житті вони зробили своїми руками. Назвіть, палкі їх прихильники. А завдяки роботі того ж таки Клімчука у нас тримається економіка, виплачуються пенсії. Подумайте над своїми діями, щоб не було гірше.
дідо до працюйте Показати IP 3 Грудня 2013 12:15
"Робота" Клімчука характеризується відкатами ,які досягли 30 % у чинуш облдерджадміністрації та поповненням фонду "Рідна Волинь". Якби податкова потрясла цей фонд, то всі побачили би "щоденну роботу" Клімчука.
до дідо до дідо Показати IP 3 Грудня 2013 12:32
Немає ідеальних політиків і господарів: комусь все одно не сподобається той чи інший. Але якщо вибирати, то не дай Бог нам такого як Гузь або Бондар. Перший вміє тільки горло дерти, як навіжений, другий взагалі якийсь прид**к! А Борис Петрович гідно розмовляв з цим хамлом і не опустився до їх рівня.
працюйте до дідо Показати IP 3 Грудня 2013 12:50
Чому ніхто не говорив це доки було на вулиці спокійно? Вилізло декілька хамів на трибуну а Ви їм піддзявкуєте. Пора мати свою позицію, а не прикриватися спинами Гузів-Бондарів і починати тут розказувати які всі були погані. Боягузи? Вигадники? Психологія натовпу і не більше - Гузь сказав відкат, значить відкат, Бондар сказав фас, значить фас. А де всі Ваші гузі-бондарі будуть тоді як сесія у студентів почнеться? Чи не будуть відкачувати разом з євроректорами?
Любі свині Показати IP 3 Грудня 2013 12:34
Шановні коментатори!!! Я висловлюю свою думку - як громадянин. Я не є прихильником будь - якої політичної сили. Я не закликаю до штурмів і масових безладів. Але я чітко розумію - клімчук ( саме з маленької букви ) є обличчям діючої влади. Влади яка особисто мені не подобається. По роботі спілкуюсь з підприємцями - те що зараз робиться зі сторони влади - БЄСПРЄДЄЛ. Я себе вважав людиною середнього класу - але зараз я - майже бідний. І це мене харить!!! Тому- якщо клим хоче принаймі зберегти обличчя - має піти. ЧЯк і ця влада. А щодо підтримувачів - чітко знаю - це чергові дописувачі, що сидять в будівлі "Директорії " за бабло строчать коменти. До - речі - багато з них студенти. А хто щиро пише за клима - то чінуші-буджетніки яки мусять лизати ср-----ку. Флаг їм в руки.
ТАРАС до Любі свині Показати IP 3 Грудня 2013 12:43
А тобі панцерник назустріч.
Анонім до Любі свині Показати IP 3 Грудня 2013 12:58
Ти обмежена, низька і заздрісна "людина", яка навіть не плюне без грошей. Таке не лікується: ДНК.
людям Показати IP 3 Грудня 2013 12:47
Схаменіться! бондарі, гузі використовують молодь щоб пролізти до влади. Хто такий гузь, щоб його приймав губернатор, Це альфонс, який живе за чужий рахунок, Де він тільки не робив, всі його гонять як паршивого пса. Клімчуку посади не треба, він має все. Але він один із всіх губернаторів які для Волині зробили багато. Це людина яка працювала у європейських країнах, і курс його тільки на Європу. А студентам треба вчитися, бо бездарі у євросоюзі не потрібні, там за гроші екзамени не купиш.
Ната Показати IP 3 Грудня 2013 12:56
«Як ми, православні українці повинні сприймати теперішні політичні події? Реагувати на них? Молитвою. Молитвою за те, щоб Господь, щоб Матінка Божа допомогли нам у цій важкій ситуації. Не агресія, не емоції, а саме молитва за нашу Україну, за наш народ – ось що нам нині потрібно», – сказав, у своєму слові проповіді особистий секретар митрополита Волинського і Луцького Ніфонта протоієрей Валентин Марчук.
Наті до Ната Показати IP 3 Грудня 2013 19:36
Було дуже важко, але ми просльозились)))
натка Показати IP 3 Грудня 2013 13:16
хамство губернатора і його відкати не знають меж
Анонім до натка Показати IP 3 Грудня 2013 13:44
Хамство Гузя і його паразитерство не знають меж
Мирослава Показати IP 3 Грудня 2013 14:20
Зрозумійте, що людям набридла корумпована влада, бідність, безробіття , невпевненість у завтрашньому дні. Молодь, що не бачить і не розуміє як живуть їх батьки? А ви Гузі, Бондарі..
Любі свині Показати IP 3 Грудня 2013 15:21
Люди!!! Я проти гузів, бондарів, шиб !!! Вони як презервативи - разові і ні нащо не здатні. Були при владі - НІЧОГО путнього не зробили!!! Як і клим!!! Треба нове покоління. Нових управлєнців. Вони є. але при цій системі їм не дадуть вирости. І зараз нагода все змінити!!! Хто проти - той плазун влади ( до - речі як ан мене вже нелигітимної )
хвілолог до Любі свині Показати IP 3 Грудня 2013 19:37
А чому ЯК?!! Треба речі називати своїми іменами.
Волинянин Показати IP 3 Грудня 2013 15:21
Дорогі лучани!Підтримайте в акції протесту ваших дітей, бо вже на всю Україну прзвучало, що ці пікети відбуваються за участі лише неповнолітніх та пенсіонерів!Не будьте байдужі до долі дітей!Це на користь безсоромній владі, яка ще поки закривається у своїх кабінетах під охороною "тітушок", а завтра наших дітей будуть по одному відчисляти з навчальних закладів або ж натравлять на них бандюків.Невже вам тяжко підтримати молодь у мирній боротьбі за справедливу , правову державу ?!!!Влада не встоїть, коли нас буде багато!!!Невже вам не шкода, що наші діти там мерзнуть ?!!!Виходьте на усі акції протесту, поки ще не пізно!!! (Відповісти)
Театрал Показати IP 3 Грудня 2013 17:32
Немає меж цинізму у виступі по телебаченню на підтримку губернатора так званоі народноі артистки Приходько. Ця бездара, яка отримала звання, звичайно не за талант (спосіб відомий), у час коли вбивають дітей має нахабства виповзати на екран і нести дурню. Пропоную бойкотувати вистави за участю Приходько. Непотріб, гнати іі із нашого Луцька. Продажна с-ка.
Аенр до Театрал Показати IP 3 Грудня 2013 17:43
Ій тільки і залишилось що піаритись таким чином, стара кошолка. Бездара це точно. Совість би мала. Слабо вийти до студентів і повторити те що сказала, там би почула правду про губернатора і саму себе, і про своі таланти. Почула б і від звичайних людей, пенсіонерів, які живуть впроголоть, тяжко пропрацювавши все життя. А вона заробила собі пенсію у інший спосіб і тепер кобила стара вилазить на екран телевізора із своіми маразматичними заявами. Ганьба і всій трупі театру, якщо не засудять цю бездару.
тамара Показати IP 3 Грудня 2013 19:23
Який губернатор такі і його друзі охороняють. Банду ,ср-лзів,і продажних Іуд -геть.
АНАЛітик Показати IP 3 Грудня 2013 19:42
На всю Волинь є лише одна людина, що може достойно замінити Бориса Петровича. Це - колишній голова ДПА Гринюк. Він добре знає що таке ПДВ і роялті, мав економічну протитанкову освіту, керував багато-де і багато-чим, почав славну династію дітей-податківців, чесний, самовіддний, спить і бачить себе в кріслі губернатора. Треба його підтримати.
Корінний лучанин до АНАЛітик Показати IP 3 Грудня 2013 19:51
А як це Ви його підтримаєте? У нас же в УКРАЇНІ є інститут СМОТРЯЩИХ!!! А "смотрящих" призначають! ЦЕ робить ЯНУКОВИЧ! Замовте йому словечко!
До театрала Показати IP 3 Грудня 2013 21:21
Погоджуюсь з Вами на 100%, ця стара маразматічка ні таланту, ні совісті не має і не мала ніколи. Пропила і прогуляла все життя-то позорище в нашому театрі-лицемірка, яка як і її друг Простопчук підлазить під чергову владу-вони і під чорта ляжуть-бридота, а не люди.
Анонім Показати IP 3 Грудня 2013 22:05
Ковельчанин пише про краплі патріотизму. В краплях оковитої потонув весь патріотизм.
.......... Показати IP 22 Грудня 2013 13:32
хто, де і коли - чув, читав, бачив щоб український можновладець добровільно пішов, да його полкою не відгониш від кормушки. А простіше українські чиновники це люди без СОВІСТІ і ЧЕСТІ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus