USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кличко, Поплавський, Шуфрич: VIP-боржники, які не платять за комуналку

25 Жовтня 2017 07:40
Журналісти вирахували, хто з українських політиків та можновладців має найбільші борги за комунальні послуги.

Про це йдеться в програмі «Гроші», пише Під прицілом.

Як стало відомо, одним із VIP-боржників є голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко. Столичний градоначальник заборгував бюджету майже 5 тис. грн за комунальні послуги. Сам мер спростовує цю інформацію.

Народний депутат від «Опозиційного блоку» Нестор Шуфрич має борги по трьох власних квартирах. Політик, який володіє кількома колекціями антикваріату та чотирма елітними авто, ніяк не може сплатити службі ЖКГ 2,5 тис. грн боргу.
Має борги за комуналку в 6,5 тис. грн народний депутат та ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський.

Рекордсменкою з боргів за комунальні послуги є народний депутат Альона Бабак, яка є членом Комітету Ради з питань ЖКГ. Сама політик заявляє, що за нею немає такої заборгованості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 25 Жовтня 2017 08:29
Що ви народ байками кормите.. опалювання ввімкніть ..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus