USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Комунальні підприємства Волині – найбільші боржники за газ та електрику

13 Січня 2017 12:00
Волинські підприємства заборгували за газ та електрику підприємств 38 мільйонів гривень. Серед головних боржників - п'ять комунальних структур.

Про це стало відомо під час засідання обласного Антикризового енергетичного штабу у Волинській ОДА 12-го січня.

Зокрема, зі слів директора департаменту обліку газу ПАТ «Волиньгаз» Олега Вінцюка, розрахунки підприємств станом на 1 січня становлять 76%, а заборгованість - 22 мільйони гривень.

«Найнижчі розрахунки має «Луцьктепло», «Ковельтепло» і ЖКГ Рожища. Вони сплатили близько 70%», - каже Вінцюк.

Окрім того, у списку боржників енергетики згадали і про Луцьк та Нововолинськ.

«Підсумовуючи минувший рік, ми бачимо рівень розрахунків - 95%. А проблеми, які є, - у сфері ЖКГ. Тут приріст боргу - 10 мільйонів гривень, з яких 8 мільйонів справа «Луцькводоканалу» і «Нововолинськводоканалу», - доповів директор з комерційних питань ПАТ «Волиньобленерго» Дмитро Іванов.

Варто зауважити, що на Волині збільшується споживання газу і водночас ростуть борги населення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Споживач Показати IP 13 Січня 2017 14:52
І що далі,чекаємо весни і покриття боргів з бюджету міста "Луцьктеплу".Це буде вічна проблема і розкрадання коштів,за які ми з вами будемо платити.Пора з цим закінчувати:або банкрут,або новий ефективний менеджмент і робота на громаду.Скоріш за все-банкрут і новий власник.Хто буде дізнаємось скоро....а може і ні,офшори процвітають і вже всі забули про скандали з ними.Світом керують гроші,або великі гроші.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus