USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Комунальники повернуть волинянам 2 мільйони за «використане» тепло

25 Грудня 2013 18:47
На виконання рекомендацій Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України ДКП «Луцьктепло», ПТМ «Ковельтепло», КП «Нововолинськтеплокомуненерго», ПТМ «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» здійснюють перерахунки розміру плати за послуги з централізованого опалення.

Про це повідомили у прес-службі Відділення.

У зв’язку з середньодобовою температурою зовнішнього повітря з 07.10.2013 року по 30.10.2013 року вище 8 ºС в області і невикористанням в цей період планового обсягу енергоресурсів на потреби централізованого опалення, відділення рекомендувало ДКП «Луцьктепло», ПТМ «Ковельтепло», ПТМ «Володимир-Волинськтеплокомуненерго», КП «Нововолинськтеплокомуненерго» здійснити перерахунок розміру плати за послуги з централізованого опалення.

На виконання рекомендацій, суб’єкти повідомили відділення про те, що:

ДКП «Луцьктепло» розпочало повернення коштів споживачам, за зайво нараховану в жовтні 2013 року плату за послуги опалення, частково повернуло 240 тисяч гривень, і підприємство зобов’язалось в січні 2014 року здійснити остаточний перерахунок коштів.

ПТМ «Володимир-Волинськтеплокомуненерго», здійснюючи опалення протягом жовтня, виставило до оплати споживачам за послуги тільки за половину місяця, з 15 жовтня 2013 року.

ПТМ «Ковельтепло» та КП «Нововолинськтеплокомуненерго» здійснили перерахунок вартості наданих послуг з централізованого опалення в повному обсязі, відповідно 617 тисяч гривень та 419 тисяч гривень.

Загальний економічний ефект, від припинення порушень законодавства про захист економічної конкуренції на ринку централізованого опалення, склав більше 2,2 мільйона гривень, тобто споживачам послуг перерахують в рахунок майбутніх платежів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 25 Грудня 2013 19:39
"Загальний економічний ефект, від припинення порушень законодавства про захист економічної конкуренції на ринку централізованого опалення, склав більше 2,2 мільйона гривень, тобто споживачам послуг перерахують в рахунок майбутніх платежів." - не можу зрозуміти про що тут йдеться. Ефект для кого, якщо він загальний? Взагалі то для підприємства це збитки.
Оксана Показати IP 26 Грудня 2013 10:31
А мене влаштовує, коли зменшують нарахування на послуги теплопостачання. Тільки на початку жовтня було 2 дні холодно, а потім повернулось тепло. Але Луцьктепло не порахував, що треба зменшувати нарахування при використанні меншого обсягу газу а нарахував нам за послуги по повній програмі. А тепер у них збитки!!! Господарюйте, а не роздавайте Луцьктепло і Луцькводоканал фірмам групи Континіум.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus