USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Художники з Росії збирали кошти волинським дітям-інвалідам. ФОТО

20 Серпня 2013 11:57
На благодійній виставці живопису і скульптури у Ковелі, 35 робіт представили 17 художників України та Росії. Серед авторів відомі майстри пензля - Михайло Кулумбегов, Наталія Миловидова, Сергій Болотов та ковельчани, інформують у прес-службі Ковельської міськради.

Уже традиційно, що в Ковелі відбуваються благодійні виставки. Торік вперше у культурно-просвітницькому центрі відбулась неординарна подія, яка зібрала не лише шанувальників творів мистецтва, а й людей, небайдужих до долі дітей. Тоді вдалося зібрати 10 тисяч гривень, які спрямували на підтримку вихованців інтернатної групи дошкільного навчального закладу №6.

Цьогоріч уже вдруге громадський діяч Наталія Дуброва зініціювала збір коштів для потреб вихованців цієї групи-інтернату.
На благодійній виставці живопису і скульптури представлено 35 робіт 17-ти художників України та Росії. Серед авторів відомі майстри пензля - Михайло Кулумбегов, Наталія Миловидова, Сергій Болотов, Сергій Фесенко, Роберт Брагінський, Сергій Піскунов та ковельчани Оксана Онищенко, Ольга Самчук, Іван Панасюк, Максим Наконечний та інші. Значну частину експозиції складають картини з приватної колекції Наталії Дуброви та її чоловіка.

Інтернатна група діє у Ковелі 14-ий рік поспіль. У ній перебувають діти, які залишилися без опіки дорослих. У садочку вони мають цілодобовий догляд вихователів. Група фінансується за кошти міського бюджету.

Вітаючи художників та гостей виставки, міський голова Олег Кіндер висловив побажання художникам продовжити започатковану благородну справу, подякував усім небайдужим людям за підтримку та нагадав, що допомогти дітям можна будь-коли, не чекаючи акції. А виставка – це лише одна із можливостей засвідчити свою любов маленьким ковельчанам, які через певні життєві обставини її позбавлені.

Завідувач ДНЗ №6 Юлія Ліхванчук зауважила, що з кожним роком вона все більше переконується в тому, що ковельчанам притаманна філософія благодійності. Адже крім фінансування закладу з міського бюджету, значну допомогу надають пересічні люди, підприємці, меценати, завдяки яким вихованці інтернатної групи мають п’ятиразове харчування, одяг, іграшки - все, що є необхідним для їхнього щоденного проживання в закладі.

Присутні під час відкриття виставки художники Максим Наконечний та Сергій Піскунов зауважили, що для них велика честь брати участь у подібних благодійних заходах. І вони із задоволенням відгукнулися на пропозицію і об’єдналися заради спільної мети - подарувати свої роботи, аби кошти від їх продажу допомогли дітям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
KharkovSx Показати IP 21 Серпня 2013 16:27
Отредактируйте;НЕ детям инвалидам, а ИНТЕРНАТ группе при детском садике c уважением Sx.
KharkovSx Показати IP 21 Серпня 2013 16:35
Господи !.... там один художник из России -Кулумбегов, а остальные НАШИ... Не вводите читателей в заблуждение ! Как можно было в заголовке не написать не слова правды !!!!?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus