USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ковель напланував робіт на 12 «неіснуючих» мільйонів

20 Січня 2014 11:18
Місцеві ради надали плани робіт, які планують виконати, залучаючи власні кошти. Утім, декілька звітів не мають реальних підстав.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови облдержадміністрації сьогодні, 20 січня.

Нагадаємо, на початку року Борис Клімчук зобов’язав місцеві ради подати перелік робіт, які вони планують виконати у 2014 році власним коштом. Згідно з цією інформацією, планували скласти мапу майбутніх робіт області.

«Ми просили місцеві влади, орієнтуючись на власні лишки, подати звіти. Є ради, які розраховують на 15-40 тисяч, під реальні гроші. Наприклад, Луцьк подав на 9 мільйонів, на 746 тисяч – Володимир-Волинський. А от Ковель написав робіт на 12,315 мільйона гривень», - повідомив Клімчук.

Він зауважив, що є ще декілька місцевих рад, які подали такі завищені цифри, не маючи економічного обґрунтування. Вочевидь, зазначив очільник області, Ковель сподівається на значне співфінансування. Він зауважив, що на деякі заплановані роботи таки задіють резерви, але лише під діючі програми в області, яких, до слова є близько 80.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus