USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Ковельчани винні комунальникам майже 5 мільйонів гривень

27 Червня 2013 15:33
До нового опалювального сезону готуються у Ковелі.

Про це повідомили на офіційному сайті Ковельської міської ради.

Працівники підприємства теплових мереж «Ковельтепло» почали готуватися до наступної зими ще навесні – одразу на другий день після того, як відпала необхідність подавати тепло в оселі ковельчан, міські освітні та медичні заклади, різні організації.

Уже традиційно в рамках підготовки до осінньо-зимового сезону 2013-2014 років тепловики розробили комплекс передзимових заходів щодо приведення в належний стан міських котелень, оновлення технологічного обладнання, що їх спеціальним рішенням затвердив виконком міської ради. Створили міський штаб з контролю за виконанням усього запланованого

За словами головного інженера Ярослава Андрейківа, проблемою є ліквідація заборгованості споживачами за надане їм тепло та гарячу воду. Для її вирішення адміністрація використовує вже відпрацьовані та нові засоби впливу на боржників.

«І все-таки борг населення перед нашим підприємством все ще досить великий – 4,8 мільйона гривень. Крім того, не відшкодовано підприємству з Державного бюджету заборгованість з різниці в тарифах для населення, яка виникла у зв'язку з невідповідністю фактичної вартості теплової енергії затвердженим тарифам, яка становить 7,1 мільйона гривень. Наявна заборгованість з Державного бюджету по пільгах і субсидіях складає 2 мільйони гривень», - додає чоловік.

Також він говорить, що це створює серйозну загрозу безперебійній роботі ПТМ «Ковельтепло».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus