USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Кредобанк» зазіхає на ковельський палац культури

10 Вересня 2013 15:09
ПАТ «Кредобанк» через суд намагається стягнути з ТзОВ «Камертон» більше 12 мільйонів гривень за рахунок предмету іпотеки, - повідомляє «Під прицілом».

Тож, «Кредобанк» звернувся до Господарського суду Волинської області з позовом до ТзОВ «Кмертон» про стягнення 12 543 767 гривень.

Позивач просить звернути стягнення на предмет іпотеки згідно іпотечного договору, що був укладений між сторонами, а саме на нерухоме майно – приміщення палацу культури, загальною площею 8 184,1 метрів квадратних, що знаходиться у Ковелі.

Зокрема, приміщення належить ТзОВ «Камертон» на праві власності на підставі свідоцтва, виданого рішенням виконкому Ковельської міської ради у рахунок погашення заборгованості ПАТ «Ковельсільмаш» перед ПАТ «Кредобанк» за кредитним договором.

Згідно кредитного договору ПАТ «Ковельсільмаш» надано кредитні кошти в сумі 1 342 754євро з датою остаточного повернення - 25.10.2013 року. У зв'язку з порушенням господарським судом провадження у справі про банкрутство ПАТ «Ковельсільмаш», банком заявлено вимогу про включення його до реєстру кредиторів. Згідно затвердженого реєстру кредиторів ПАТ «Ковельсільмаш», внесено до реєстру вимоги банку на суму 12 543 767гривень, тобто зазначена сума боргу є доведеною та безспірною.

Під час судового засідання відповідачі подали клопотання, у якому просять залучити до справи третю особу ПАТ «Ковельсільмаш».

Тому суд змушений був продовжити строк розгляду справи та відкласти її розгляд. Окрім того, суд вирішив залучити до участі у справі в якості третьої особи без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача ПАТ «Ковельсільмаш», а сторін зобов’язав надати додаткові документи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 11 Вересня 2013 08:56
Що значить зазіхає??? Банк реалізує своє право на повернення своїх коштів!!! Писаки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus