USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кропива наводить «дрож» на Башкаленка

23 Вересня 2010 13:54
Найбільшим на Волині боржником за природній газ перед ДК «НАК Нафтогаз України» є ТзОВ «Східноєвропейська тепелогенеруюча компанія», яка винна 12,7 мільйона гривень.
Про це стало відомо 23 вересня на нараді з питань з питань розрахунку за спожитий газ.
Окрім цього за інформацією заступника голови ВОДА Олександра Башкаленка підприємство, яке очолює Олександр Кропива немає лімітів на газ. При відсутності лімітів від ДК «НАК Нафтогаз» котельню можуть опломбувати, як це було в минулих роках. Відповідно, жителі мікрорайонів 33 і 40 не зможуть отримувати тепло.
Однак, представник компанії Анатолій Лучко запевнив, що саме сьогодні, 23 вересня Олександр Кропива веде перемовини про надання лімітів.
Олександр Башкаленко, каже що при згадці цієї компанії його «вночі в дрож кидає» і в інформацію про ймовірне виділення кредитів не вірить. Він запевняє, що підприємство, якщо врахувати борги минулих років, боргує 28 мільйонів гривень і не спішить їх віддавати. Наприклад, нещодавно компанія отримала від «Луцьктепла» 8,8 мільйона гривень, однак перерахувала «НАК Нафтогазу» лише 1,7 мільйона.
Анатолій Лучко пояснив, що інші гроші пішли на оплату праці, податків та інші видатки. Однак Башкаленко запевнив, що бачив декларацію компанії і там в графі сплачених податків – нулі.
Також Лучко не зміг дати пояснення чи буде зареєстрована Луцька філія підприємства, аби податки від прибутку йшли до місцевого бюджету, а не столичного, адже саме там зареєстроване товариство.
Башкаленко доручив Лучку дати письмову відповідь на це питання і запевнив, що з прохання придивитися до діяльності підприємства не лише адресуватимуть місцевому СБУ, а й «передадуть у Київ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ольга Показати IP 24 Вересня 2010 13:11
Та давно тюрма плаче по цьому Лучку.Це один ідіот буде морозити два мікрорайони в якому тисячі жителів, а не пора його так злякати, щоб він повні штанці наложив,Ото тоді й красти перестане.Якщо ми його не покараємо,то його ніхто не покарає, бо він всен купмив і нікого не боїться. Але хай боїться суду людського, зникне з цієї земля і ніяка охорона не допоможе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus