USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани не знають, яким чином збільшуються ціни за комуналку

14 Липня 2014 18:17
Голови ОСББ Луцька обговорили підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги, - інформує прес-служба Волинського Інституту підтримки та розвитку Громадських Ініціатив.

З 1 липня триває суттєве підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги. Чи готове до цього населення? Чи має достатньо інформації, які можливості для субсидій та компенсацій можна отримати за умовами нинішнього законодавства?

11 липня 2014 року відбулось чергове засідання Ради голів ОСББ Луцька на тему «Підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та введення нової системи компенсації». До обговорення долучились представники КП «Луцькводоканалу», ПАТ «Волиньобленерго», ДКП «Луцьктепло», департаменту соціальної політики Луцької міської ради та голови ОСББ Луцька.

«Голови ОСББ мають знати і розуміти, звідки беруться такі тарифи. Населення має знати, куди і за що сплачуватиме такі кошти. І у мене є запитання до монополістів: чи означає таке підняття тарифів, що і якість надання послуг підвищиться» - запитав голова Обласної Ради голів ОСББ Петро Лавринюк.

Під час палких обговорень нововведень вдалось виробити кілька принципових позицій: неправомірності застосування формули при здорожчанні тарифу, де фактично за воду використану в червні люди мають платити по липневому (набагато вищому) тарифу, і найголовніше - лучани про це не знають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ВАСЯ Показати IP 14 Липня 2014 19:20
як, як , МОВЧКИ....
2121 Показати IP 14 Липня 2014 23:19
Знову наш народ дурять комунальники, бо розмір тарифів залежить в основному не від економічого обгрунтування, а від "ласки" влади місцевої та "правильного "підходу до влади комунальників. Тариф такий : скільки треба - стільки буде! Ганьба владі та комуналці!
Лучанка Показати IP 15 Липня 2014 07:48
Чому в липні за холодну воду за червень взяли по новому тарифу?
Українець Показати IP 15 Липня 2014 07:52
Ми в же місяць дзвонимо в жек 11 щоб прийшли на Конякіна 23, в стояках між квартирами труби згнили, требе міняти, там обіцяють ось , ось почати роботи, але віз і нині там. Підкажіть куди звернутись, щоб процес пішов. Бо стіни вже чорні і скоро валитись почнуть. Ось так вони покращують якість послуг. Скільки їм не плати змін не буде. Система гнила, тому будь які гроші розкрадуть і завжди будуть кричати що їм мало. До речі, сантехніки, які приходили вже не раз( подивляться й підуть собі), останній раз один з них був такий п'яний, що ледь на ногах стояв(10 ранку!). ПАкращення послуг очевидне...
лс Показати IP 15 Липня 2014 09:15
Шановні, Ви тут можете скільки завгодно обговорювати дане питання - результату НЕ БУДЕ. Ні споживачі, ні ОСББ, ні Романюк із своїм новоспеченим міськвиконкомом НІЧОГО не вирішують. Як у Києві сказали - так і буде. Нам залишається тільки ПЛАТИТИ. Більше того - платити більше за менше.
Джулія Показати IP 15 Липня 2014 11:03
Треба встановлювати бойлери та лічильники газу, утеплювати стіни будинків. За власні кошти. Ніхто нікому не допоможе, на жаль.
333 до Джулія Показати IP 15 Липня 2014 14:59
А ще міняти всю електропроводку у квартирі (будинку), бо за словами Яценюка за встановлення електрокотлів буде інший зменшений тариф. А що робити власникам квартир з централізованим опаленням ? Встановлювати датчики температури теплоносія на вході в стояк ? В разі не відповідності - не платити ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus