USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани вважають, що нові тарифи заженуть їх у борги

30 Липня 2008 11:25
Підвищення тарифів на тепло, як вважають лучани, є необґрунтованим. Таку думку висловили респонденти під час прямого ефіру на місцевому телеканалі «Аверс», – повідомляє 30 липня репортер «Волинських Новин».
 
Ті кілька чоловік, яких опитали журналісти, впевнені, що жодних економічних передумов для зростання вартсті тепла і бути не може. Це все – експерименти влади над простими громадянами. Таким чином багато людей як протест відмовляться платити за відповідні послуги.
 
Також, на думку лучан, які висловилися під час прямого ефіру, влада сама винна у кризовій ситуації з енергоносіями, оскільки нічого не зробила для їх економії. А через це полетять гроші із гаманців жителів міста, – обурюються вони.
 
Довідково:
 
27 червня міськвиконком Луцькради одностайно затвердив підвищення тарифів на тепло для населення, бюджетних установ та інших споживачів. З 1 серпня власнику двокімнатної квартири за теплопостачання помешкання доведеться заплатити 77,7 гривні на місяць.
Луцький міський голова Богдан Шиба наголосив, що тарифи – економічно обґрунтовані. Водночас він зазначив, що дає департаменту економіки доручення проаналізував зростання  доходів громадян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
анонімус Показати IP 30 Липня 2008 11:52
все дорожчає і тарифи дорожчають. Богдану Павловичу +1

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus