USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани заборгували 63,4 мільйона гривень за «комуналку»

1 Вересня 2009 10:35
Хоча за січень-липень поточного року волиняни сплатили підприємствам-надавачам комунальних послуг 250 мільйонів гривень (95% цьогорічних нарахувань), станом на 1 серпня заборгованість населення, включаючи борги попередніх періодів, становила 63,4 мільйона гривень, – про це 1 вересня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією Головного управління статистики у Волинській області, з цієї суми понад 27 мільйонів гривень – борги за централізоване опалення та гаряче водопостачання, за які не розплатились 39 тисяч квартиронаймачів. Майже 107 тисяч споживачів газу заборгували 14,5 мільйонів гривень; 51 тисяч квартиронаймачів не сплатили 12,2 мільйонів гривень за послуги з утримання житла; 62 тисяч власників особових рахунків не розрахувались за користування водою (8,6 мільйонів гривень).
З числа тих, хто невчасно розраховується за спожитий газ, заборгованість терміном три і більше місяців має майже кожен четвертий, а за інші види послуг – кожен другий.
Майже половина заборгованості населення області (30 мільйонів гривень) – це невчасні розрахунки жителів обласного центру, ще майже 40% (24 мільйонів гривень) – міст Володимира-Волинського, Ковеля, Нововолинська. Мешканці районів заборгували понад 9 мільйонів гривень, з них четверта частина припадає на Луцький район, шоста – на Горохівський, сьома – на Іваничівський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus