USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Луцьк Фудз» через борги конфліктує зі столичною фірмою

3 Вересня 2013 15:32
Київська компанія через суд намагається стягнути з «Луцьк Фудз» понад 52 тисячі гривень, - повідомляє «Під прицілом».

До Господарського суду Волинської області звернулося ТзОВ «ІТАК» з позовом до ПАТ «Луцьк Фудз» про стягнення 52 481 гривні заборгованості, йдеться у повідомленні.

Суд прийняв позовну заяву до розгляду та порушив провадження у справі. Сторони повинні були надати необхідні документи по суті спору, доводи чи заперечення позовних вимог.

Проте, позивачі не з’явилися на судове засідання, тому розгляд справи було перенесено.
Окрім того, стало відомо, що луцька компанія таки визнала позовні вимоги та уже частково сплатила борг, а саме на суму 35 тисяч гривень. Решта ж заборгованості, за словами відповідача, буде сплачена до кінця цього місяця.

Варто зауважити, що столичне ТзОВ «ІТАК» займається виготовленням харчових та подарункових упаковок. Тож, очевидно, що «Луцьк Фудз» заборгував 52 тисячі гривень саме за цю продукцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ми Показати IP 3 Вересня 2013 15:39
Позор....яка гнила фирма.
лучанка Показати IP 3 Вересня 2013 18:19
фірма банкрот реально , що ж тут неясно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus