USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцьк обрав Донецьк для проведення випробувань

22 Липня 2009 15:25
Нещодавно донецьке підприємство «Донелектроавтотранс» уклало договір на пробну експлуатацію нового вітчизняного тролейбусу «Богдан» Т601.11 виробництва Луцького автомобільного заводу. Вже на початку серпня машина вийде на обкатку у столиці шахтарського краю, – 22 липня інформують «Волинські Новини».
 Як пише портал неполітичних новин Донецька NGO, цей тролейбус вміщає меншу пасажиромісткість, ніж ті, що експлуатуються зараз у Донецьку. «Поки що ми не вирішили, де буде проходити обкатка машини, але однозначно, що це буде траса з відносно незначним рухом. «Богдан» пробуде в нас протягом місяця. За результатами випробування, спеціально для заводу-виробника, буде заповнена технічна карта», – розповів головний інженер КП «Донелектроавтотранс» Володимир Пилипенко. Нагадаємо, аналогічні випробування тривали у Криму з середини червня нинішнього року. Тролейбус випробовувався в різних умовах на трасах півострова, спочатку – у Сімферополі, а потім – в Алушті та Ялті. Зараз екологічний транспорт направився на ознайомлення до Дніпропетровська, де він побуває в обох тролейбусних депо міста.
Довідково:
Парк донецьких тролейбусів складається в основному з машин радянського виробництва ЗиУ (ЗиУ-682, ЗиУ-683) та вітчизняних машин Південного машинобудівного заводу (ЮМЗ-Т1 та ЮМЗ-Т2).
«Богдан» Т601.11 – сучасний міський тролейбус із низьким рівнем підлоги. Кількість пасажирських місць (сидячих) – 23 із повною місткістю у 100 осіб. Розрахований на 15 років роботи (кузов). Пройшов сертифікацію в державній системі сертифікації Укр.СЕПРО. Вартість тролейбуса становить 1 мільйон 400 тисяч гривень.
Нині тролейбус «Богдан» Т601.11 експлуатується у Львові (2 одиниці), Луцьку (6 одиниць), Луганську (6 одиниць), Кременчуку (2 одиниць) та Хмельницькому (2 одиниці).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
юрец Показати IP 23 Липня 2009 14:46
МОЛОДЦЫ!!! наконец то для людей стали что то делать. в луганске несколько новых троллейбусов ездит.пенсионеры очень довольны! всегда верил в то что у украинцев руки растут из правильного места!от имени всех луганчан огромное спасибо!
Анонім Показати IP 24 Липня 2009 14:43
"цей тролейбус вміщає меншу пасажиромісткість" - це що? Волаюча безграмотність?
Максимко Показати IP 29 Липня 2009 11:11
Вот идиоты, те кто эту новость выложил. Во Львове такой Богдан уже месяцев с пять ездит в основном на маршруте №24 - точная копия тролейбуса от ЛАЗа, только на две двери.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus