USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку для дітлахів влаштували свято баскетболу. Фото

28 Грудня 2019 12:40
В обласному центрі Волині під патронатом баскетбольного клубу «Старий Луцьк – Університет» відбулося свято баскетболу для дітей, які займаються баскетболом у КДЮСШ № 1 та тренуються під керівництвом тренерів клубу.

Захід відбувся у спорткомплексі СНУ імені Лесі Українки напередодні новорічно-різдвяних свят 28 грудня.

Так, дітей очікували цікаві інтерактиви, конкурси, естафети та чимало інших цікавинок, зокрема виступи черлідерів.
Віцепрезидент та тренер «Старого Луцька» Дмитро Чайковський відзначив, що зараз у всіх новорічний настрій, діти, як і команда «Старого Луцька», щодня тренувалися, тож клуб хоче віддячити за їхні старання.

«Ми хочемо, аби вони відчули, що мають відношення до команди, адже всі чекають, що ці діти будуть поступово поповнювати ряди першої команди. Хочеться показати, що баскетбол – це не лише змагання, але й гарний настрій», – розповів Дмитро Чайковський та висловив сподівання, що це свято буде традиційним.
Баскетболіст «Старого Луцька» Володимир Шевчук наголосив, що для діток сьогоднішнє свято це також розвиток, адже вони зможуть зіграти з гравцями Вищої ліги.

«Вони приходять сюди з величезним бажанням, їх це мотивує займатися баскетболом. Раніше клуб також влаштовував подібні заходу, але не такого великого масштабу, як сьогодні», – каже Володимир Шевчук.

Дітлахи зробили розминку з гравцями команди, а потім взяли участь у вікторинах з питаннями про «Старий Луцьк» та в естафетах, а закінчилося дійство грою в баскетбол з гравцями Вищої ліги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вболівальник Показати IP 2 Січня 2020 11:05
Вітаю всіх баскетбольних шанувальників з Новим роком. Підтримуйте команду "Старий Луцьк-Університет" в новому році. Побачимося на баскетболі)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus